Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
De ha egyszer meg lehet úgy is érni egy játékot szép grafikával, hogy a mai középkategórián is elfusson, ráadásul még DX9-ben is, ha megnézel egy X3-at pl. Ilyen szempontból az Oblivion érdekes, mert ugye nagyon gépterhelőnek indult, viszont benne hagyták a fejlesztési lehetőséget a motorban, és ini mod-dal (ill. néhány más, pl. 4X textúrás), meg kényszerített AA/AF mellett a mai kártyákat is megfekteti.
Heavenben én a "lépcsők"-től akadtam ki.
Ritka nagy gáz.Abu85: Kis Radeonokhoz aztán pöpec lesz a DX11...

DieHard: Driver? Nekem még 4870-em van, de egyik lejátszóval sincs baja W7 x64 alatt.
Nippon: Hát, ha te mondod, hogy a kártyák csinálják...
De nézted már másik táppal?
Nem táp-ciripelés végett, hanem mert esetleg kevés A-t kaptak azok a VGA-k. Tény, hogy többeknél előfordul ciripelős probléma, de akinél cserélték, még egy sem kapott megint rosszat. Azzal nem akarok előhozakodni, hogy nálam számos VGA közül egy sem csinálta, mert e téren lehettem szerencsés is (mondjuk 3db 4870-em meg cserés lett).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ritka nagy gáz.
Nem táp-ciripelés végett, hanem mert esetleg kevés A-t kaptak azok a VGA-k. Tény, hogy többeknél előfordul ciripelős probléma, de akinél cserélték, még egy sem kapott megint rosszat. Azzal nem akarok előhozakodni, hogy nálam számos VGA közül egy sem csinálta, mert e téren lehettem szerencsés is (mondjuk 3db 4870-em meg cserés lett).