Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
Leggyakoribb hiba a bga tokozás miatt van, a sok melegedés-hűlés miatt a kis golyók megrepednek ez után jön a csíkozás, kockásodás. Reball segíthet, de mondjuk egy 5850 esetében ez nem hiszem hogy megér kb 10-12k-t.
Nekem volt sok 5850, nekem se ment tönkre egy sem, én is a gyári fesz alatt használtam mindegyiket, max teszhez kapott többet. A jelenlegi 280X et is így használom. -
Remus389
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Még ezen felül sem árt a neves gyártó, például minőségi kondenzátorokat és egyéb alkatrészeket tesz rá, jobb a minőségellenőrzés..., valószínűleg megéri azt a plusz pár ezrest, érdemes megnézni pl: a Gigabyte nem is tudom 1 vagy 2 év garit ad, az ASUS pedig 3-at
Sőt Nvidiánál az EVGA 5 évet ad. Ha 5 évet mer adni, akkor tudják mit csinálnak
Ha pedig 5 évet ad a termékre, valószínűleg elmegy az 8-10-zet is, a gyakorlatban, sőt kitudja. Csak a gyári paraméterein belül kell használni, hisz úgy van tervezve. Nem a kis hülyegyerekre akik szénné tunningolják, meg módosítgatják, nem csoda hogy ez a gari elvesztésével jár.Asus volt nekem a 9600XT és az 5850 is, és úgy működnek mint a svájci óra

Lefogadom, jövőre is és azután is működni fog, addig amíg nekem már erősebb kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha pedig 5 évet ad a termékre, valószínűleg elmegy az 8-10-zet is, a gyakorlatban, sőt kitudja. Csak a gyári paraméterein belül kell használni, hisz úgy van tervezve. Nem a kis hülyegyerekre akik szénné tunningolják, meg módosítgatják, nem csoda hogy ez a gari elvesztésével jár.