Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kange
csendes tag
válasz
-volkovy-
üzenetére
Ahogy néztem nagyon ritkán... Sok nyitott ablak esetén, néha film alatt megemeli picit, de nem sokáig. Játék alatt is néha leveszi mediumra, de összességében nagyon keveset használja.
Igazából az Amd fórumán ezt szörnyen szidják, hogy miért nem úgy működik, hogy terhelés alatt high, ha mondjuk 5s-ig pihizik akkor low és az összes többi időben medium...De most jelenleg nemtom mi a szitu. Felraktam újból a sima drivert, utólag a CCC-t (APP nélkül) + saját Bios és 2,5 órát ment a játék. Persze volt már ilyen korábban is(random fagy), de a logból úgy tűnik, most egyszer sem vette le low-ra a frekit... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest