Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
Tuningolatlan cpu/ram mar megvolt... a vga orajelek tesztelgetesen meg probalkozom, gyanus hogy a vga ram iranybol jon a gond. Neze majd egy kis unredclockot stb... Az energiagazdalkodas tippet koszonom, ezt meg nem probaltam. Igazabol egyebkent vga tuning annyira nem kell, mert cpu limites az alkalmazas amit futtat a gep. De amugy nem artana ha menne egy kis tuning, mert jobban tetszik a 8xfsaa mint a 4x

-
Glottis
senior tag
Ó jön már a szokásos... Nem azért írunk egymásnak, illetve nektek kisregényeket, hogy továbbra is egységsugarú usernek nézzetek.

A probléma több konfig alatt, alapbeállításokkal (még cmos reset is volt), gyártó által küldött friss vga biossal is fennáll. Egyszerűen van néhány kártya az 5xxx szériában, ami nem hajlandó a fizika, illetve elektronika elfogadott törvényei szerint működni, mi pedig próbálunk rájönni, miért. Mert amint látható, a gyártó széttárja a karját, és gariztatni sem lehet ilyen random hibát.yodamastah: én is úgy vagyok vele, hogy cserélem majd hamarosan valami jobb sorsú kártyára... a mostani pedig talál egy boldogabb tulajt, akinél sosem fog előjönni ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest