Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T
üzenetére
Eddig én sem bíztam az auto beállításokra,de kilestem melyek azok a feszültségek amiket megpiszkál nagyon ezért amit nem találtam fontosnak azt auton hagytam a többit belőttem kézzel a megfelelő értékre remélem így már jó lesz.Majd kiderül háta a ramokat kellet volna beállítani kézzel és akkor végre nem fognak kellemes meglepetéseket okozni a kék képernyőkímélők
CPU Vcore feszt 1.39V adtam neki Bios-ban.Figyeltem a valós legmagasabb feszt és 1.36V fölé nem ment ez a biztonságos határérték amit a gyártó megadott.A proci 1.45V ig bírnia kéne minden egyéb meghibásodás nélkül,fő hogy legyen ezalatt a feszültség alatt megfelelő procihűtő.(PL:Mungen:2,vagy vizes block)Egyéb ilyen energia mizét kikapcsoltam mert egy a teljesítményt rontja,kettő ettől is tény hogy fagyhat a gép ez volt az első amit kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CPU Vcore feszt 1.39V adtam neki Bios-ban.Figyeltem a valós legmagasabb feszt és 1.36V fölé nem ment ez a biztonságos határérték amit a gyártó megadott.A proci 1.45V ig bírnia kéne minden egyéb meghibásodás nélkül,fő hogy legyen ezalatt a feszültség alatt megfelelő procihűtő.(PL:Mungen:2,vagy vizes block)Egyéb ilyen energia mizét kikapcsoltam mert egy a teljesítményt rontja,kettő ettől is tény hogy fagyhat a gép ez volt az első amit kilőttem.