Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
A 10.4 visszaveszi az órajeleket, csak az is game, furmark alatt röcögős.
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Nekem korábbi verziókkal is volt ilyen gondom. Azt vettem észre, ha fent volt az MSI Afterburner, és automatikusan indult a Windows-zal, akkor helyre állt az órajel visszavétel... (még akkor is, ha nem állítottam benne semmit)
Sajnos ez nem megoldás a problémára! Én is csak azért vettem észre, mert használtam az Afterburner-t...
Sárpac: Van benne logika. Nem a PhysX miatt vacilálok, hanem a minimális többlet teljesítmény miatt egyrészt, másrészt NV-nél nincsenek ekkora driver macerák...
Remélem most már összekapja magát az ati szoftveres brigádja....Egyébbként a PhysX eddig azért sem érdekelt, mert olyan játékok használják, amik nem érdekelnek... Talán augusztusban a Mafia2
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Még te is a 10.3a-t használod? Eddig még én sem találtam olyat, ami miatt érdemes lett volna lecserélni.(#12190) woland_y2k: Attól függ van e ismerős a gariztatásnál?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még te is a 10.3a-t használod? Eddig még én sem találtam olyat, ami miatt érdemes lett volna lecserélni.