Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hjajajj... Nem tudom mennyire vagy képben az I2C busz működésével, én konkrétan már programoztam olyan eszközt....
Azon a buszon csak úgy tudsz egy adott adatot kiolvasni, ha egy üres írási ciklussal megcímzed, majd utána adsz egy olvasási parancsot. Namost gáz akkor lehet, ha az üres írási ciklusba kutyulódik valami kósza adat, mert akkor bizony azt bevési abba a regiszterbe csont nélkül....A szofveres méréssel kapcsolatban is tévedsz szerintem. Nyilvánvalóan nem egy mért értéket olvas ki a GPU-Z és az Afterburner, hanem a VT1165 feszültség regisztereinek tartalmát. Így nehezen lehetett "pontatlan" a mérés, mert nem mérés, hanem egy érték kiolvasása történt... Más kérdés, hogy a VT1165-re kötött cuccok képesek voltak-e ezt a feszt leadni a csipnek.... (Egyáltalán a VT1165 tud-e ekkora feszt, át kéne nézni az adatlapját...)
Szerk:
Ezekszerint akkor 1,35V a "hard limit"... Kérdés, ez a refi kariknál, vagy melyikeknél?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs