Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Na itt a ph-s teszt!!!!!!!
Next PC Upgrade: 2022
-
CHIPman
nagyúr
720-ast mikor lehet majd kapni? Mert egész jól néz ki...
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Nikkel10
tag
Na még egy érdekes teszt:
A kis 3 magos a nagy I7 920 mellett:[link]
Nem semmi egy 150 dodós procitólHopp most nézem már linkelték Sorry
[ Szerkesztve ]
"Mert megtehetem" by Tirexi
-
jones965
Modder
Na egy gyors tesztelés. Az elején hangsúlyozom, hogy egy lestrapált oprendszeren teszteltem a proci határát, ráadásul ez az oprendszer egy másik alaplapra volt telepítve, tehát nem a legoptimálisabb körülmények mellett.Jelenleg az új xp telepítése van folyamatban.
Tehát:[link]
[link]
[link]
[link]
-a cpu-z teljeden félremér, azért raktam az utolsó ablkba az everest cpu értékét, mert az a biosban beállítottaz mutatja.Validált eredmény majd az új rendszerrel lesz, mivel most is notiról írok, jelenleg így néz ki -
RexpecT
addikt
Képfeltöltéssel kapcsolatban ajánlott elolvasniezt az írást.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz jones965 #2864 üzenetére
A legfelsőnél mennyin ment az NB és a legalsó mennyire stabil?
Letölthetnéd már a legújabb Everestet...ott ki lehet választani az NB órajelet az FSB: RAM arányszám helyett.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
jones965
Modder
válasz RexpecT #2865 üzenetére
Köszi az infót, hasznosnak tűnik.
Oliverda:: az elsőn 2000 Mhz NB, az utolsó meg nem tudom, mivel az egész gép nem stabil. Mihelyt normalizálom magam körül a terepet és a gépet , csinálok validált eredményt és többi stabilitási tesztet.Az általad létrehozott listán szeretnék szerepelni.
-
-
Oliverda
félisten
válasz jones965 #2867 üzenetére
Oké. Majd ha minden rendben lesz és lehúztad a legújabb Everest-et is akkor majd megkérnélek arra hogy alapbeállítások mellett (CPU: 3GHz, NB: 1.8GHz, RAM: 1066MHz) csinálj egy hasonló Everest mérést is. Köszi!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
jones965
Modder
válasz antikomcsi #2868 üzenetére
Az utolsó linknél a HT-t én vettem le.
Crytek: eszközök menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
jones965
Modder
-
törölt tag
A tesztek alapján megtetszett a 810-es. Kellemes teljesítmény, fogyasztás szintén. Erősítsetek meg, hogy a konfigom felkészült a fogadására. :-) Nekem egy alapfesz tuning bőven elég, jó lenne ha lenne benne 200-300 MHz. Talán egy HD4830 még belekerül ha mindkettő „jóárasodik”. Egy picit a tápon gondolkodtam el, de bírnia kéne még.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz jones965 #2877 üzenetére
Nagyon durva RAM késleltetést tud az a lap. Mondjuk ez már a PH! tesztben is látszott. Kerek 10 nanoszekundummal alacsonyabb a latency mint az én lapommal (meg mint úgy általában bármi mással), ráadásul úgy hogy nálam CL4-ben mentek a RAMok nálad pedig CL5. Nem hiszem hogy ennek bármi köze lenne a chipkészlethez, mivel nem abban van a vezérlő. Inkább a BIOS tartalmaz valami tweak-et amihez foghatót még más lapban nem nagyon láttam. Ha nem zabálna annyit akkor lehet hogy már rég vettem volna én is egy Crosshair II-t.
Majd ha lesz időd tekerd fel az NB-t 2.6-2-8-ra és nézd meg úgy aztán linkeld be ide is.
mod: Amúgy a DRAM: FSB ratio helyett mostmár ki lehet választani a North Bridge clock-ot az Everest-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
VicKing
tag
Háát... a ph-s teszt rendesen megingatott...
Alapórajelen a Core 2 Quad Q9450 gyorsabb, és mindkettő elég jól túlhajtható... ráadásul szinte azonos áron
Elfogulatlan véleményt várva... Pro és kontra, mi szól a Phenom II 940 mellett?
Eddig AMD procim volt mindig -
Oliverda
félisten
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Holnap ha minden igaz nekem is meglesz a Phenom 2-esem egy 940BE személyében.
Már csak reménykednem kell benne hogy a lapom elviszi rendesen.Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
gothic20
aktív tag
válasz Oliverda #2886 üzenetére
Az F7-es el biztos gond lesz ugyanis a 9750-es procimat se akarta rendesen lekezelni, alap órajelen is újraindult a gép ezért kénytelen voltam vissza rakni a régi F6-ost. Bár talán van egy megoldás a giga kiadott egy F6e elnevezésű biost csak már nem elérhető az oldalán az „rendesen” működött (eltekintve attól, hogy gép indításakor kb 10mp-ig azon töprenget hogy hogyan is kéne elindulni ….)
[ Szerkesztve ]
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
Oliverda
félisten
Influence of L3 Cache Memory Size on Performance
-
Crytek
nagyúr
Ez az AMD Phenom II X3 720 BE (2.8GHz) 3 magos proci nagyon durva.
Most nézegettem teszteket és ahhoz képest hogy 80 dolcsival olcsobb mint a X4 940-es szinte semmivel nem lassabb és nagyon jól tuningolható ez is!
Asszem kezdek AMD felé húzódni.AMD-nek meg nagy
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
bnss
veterán
-
Gerisz
addikt
Azért már a tesztek is egyre jobbak:
X3 720-hoz írva:
Cons: Occasionally exhibits less performance than X4 810X4 810-hez:
Cons: Occasionally exhibits less performance than X3 720Elnézve az X3 se piskóta!
Már tényleg nem tudom melyikre lesz érdemes beruházni -
Geller72
veterán
Üdv a klubban. Ma megjött a 940-es feketerigóm..
0852GPGW
Üdv:
Geller -
slett27
addikt
válasz Geller72 #2897 üzenetére
Mondtad hogy lesz összehasonlítás Q6600-al. Remélem, bízom benne hogy nem felejtetted el, tudod fehér ember nem felejt !
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Geller72
veterán
válasz Oliverda #2898 üzenetére
Sry, hogy még nem olvastam el ezt a csekély 3000 hsz-t, de ami késik, az nem múlik. Miért is kellene lefotóznom?
A deszka pontosan GA-MA780G-DS3H, ami ugye normal atx form. A kezdő poén hogy a giga a honlapján AM3 readynek írja, amin egy kicsit meglepődtem, de ennek majd konkrétan utánaolvasok. A másik, hogy rögtön nem ismeri fel ezt a cpu-t, F4-es bios van rajta. Működik, meg minden, de unknown. Mergnéztem, a Phenom II-t F6-tol supportálja.To slett27:
Nem felejtek, valahol a rengeteg adathalmazomban meg kell keresnem a fájlokat, de már most biztosan tudom, hogy megveri a Q6600-at, ami az akkori tesztemben 3200-on ment. Még pedig alapon, 15 x 200-on. Ram dolgokban tuti, photoworxben is..(everest). Winrarban alapon 2000 felett van, ami Q6600-nál már necces volt húzva is.(3600-ig) A ramok 1066-on mennek. Mindjárt lehúzom az F6-os biost, pen drive izzít, egy villanás (flash) , és meglátjuk, mi a helyzet. Rögtön jövök.
Geller(slett, miből gondolod, hogy fehér vagyok?.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő