Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Ez "csak" sima 6800 nem XT.
6800 ref a legforrób amúgy is amit nem értek mert a legkisebb tdp meg magszámú.
Illetve nekem a TPU tesztjei nem teljesen fedik a valóságot 5600X mellé volt nálam 6800XT ref meg 3080FTW3Ultra és az ő teszjeik eléggé más eredményeket mutatnak. Míg egy HUB, GamerNexus közelebb állt sokkal az én méréseimhez.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha a termék hibás, akkor elálhatsz. Ha nincs olyan hibája a terméknek, ami a rendeltetésszerű használatot, nem állhatsz el, ha az üzlet jófej, és ezt biztosítja számodra, akkor el lehet.
Ha személyesen veszed át, de telefonon rendelted, akkor sem érvényes ez. Csak internetes vásárlás esetén van elállási jogod.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
True, először átvételt írtam, de vásárlásra gondoltam, utána arról is beszéltem, sry.
De a hangsúly azon van, hogy azért visszahordani valamit, mert nem tud 2700Mhz-t, csak 2600-at, prestízsből, én megmondom kerek perec, szerintem gyökérség, és az üzlettel való kib@szás, de persze, megteheted.
Én azért sem vinném vissza, mert minden tesztben ez a kártya így teljesít, sőt, tőlem kap levegőt egy 360-as radiról is.. és 26 fokos szobában van, zárt házban.. Mindezt úgy, hogy open case házban sem hűvösebb, semmivel. Nem rakom ki az ablakba -10ig, ebből már kinőttem.. Én használom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Krisz0418
őstag
Igenigen, nekem is msi lap van. Szintén fehérre állítottam a ledeket, nem volt egyszerű defender vírusnak jelolte állandóan (azóta mar regeditben is kilottem a defendert). Ez az asus fele progi is szemét, az kell mondjam a giga rgb fusion a legjobb ott tényleg semmi nincs csak a ledek.
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
-
geckowize
őstag
-
Krisz0418
őstag
Talan itt tobbunknek is volt xfx kartyaja, teszteket is tettek ki. Nem volt valami fenyes, volt par amin nem jol illeszkedett a hutes es siman verte a 100fokot a HS.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
BeZol
őstag
Január 14-én én foramaxból még tudtam venni 370-ért 6800 XT Nitro+t, de az már "drágának" számított, mert 320-330 volt előtte alza-ban sztem (máshol meg nem rémlik h lett volna értelmes áron), de gagyibájt volt olcsóbban is.
Németeknél amd.com-on 650 Euro-ba kerülnek a referencia vátolzatok megjelenés óta a 19%-os német Áfával.
Persze nem mindegy épp mennyi 1 EUR a Ft-hoz képest
A lényeg viszont kb. az lenne, hogy sztem a custom 6800 XT áraknak 250-300ezer Ft között kéne lehorgonyozniuk, next gen pedig "elvileg" 2022 Q4 lesz. -
tusi_
addikt
Ja, behuzzak a vasarlokat, csak epp ps5 SEM kaphato. Szuper!!
Mind1, 3 ev mulva is utni fog, max nem nezem meg a walkthrough-t. Vagy igen, ugyis elfelejtem mi volt benne. Tegnap masodjara is vegig toltam a Life is stange TC-t es mar nem emlekeztem par elagazasra, mit valasztottam anno. Pedig kb fel eve jatszottam eloszor vegig.
eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest