Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz DroiDMester #17700 üzenetére
A beszélgetés onnan indult, hogy 6900xt 200-ért lesz hamarosan. Nem volt szó márkáról, kiszerelésről stb. Ezen állítólag még garancia is van. Mivel nem írja, hogy az ár fix, még egy 265-270 is lehet a dologban mondom, ha nem történik újabb armageddon akkor hamar itt lesz a 200
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Bib
őstag
válasz DroiDMester #17700 üzenetére
A 6900xt gigát nem ismerem,de a giga 6700xt-m lassan 1 éves korában ugyan olyan halk mint újkorában még a ventik se törtek szét
Mindenféle hókuszpókusz ventigörbe meg uv nélkül is 64-65c akármilyen game alatt Hs meg 79-80c zárt házban ebben a melegben.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz DroiDMester #17704 üzenetére
Gyári hűtő kalap szar, csoda hogy fel nem forr így is.
Milyen egy hulladék egy játék ez hogy még a tied is kevés ....
Na majd meg lesz cibálva 4.7re ez is.
[link]
itt jobb fpseket mutatnak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bobalazs #17705 üzenetére
Már rég eladtam a 5800X-et nekem nem jött be! (egy 12700K konfig lett helyette)
a fő gépembe meg 12900K van mellette egy 6900XT-vel, de itt eleve a játékkal van gond, nálam se megy 96-97% nál feljebb a GPU használat pedig a 12900K kitudná pörgetni Allcore 5200MHz-en használom
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz DroiDMester #17707 üzenetére
Kösz az infót, ja így más a leányzó fekvése.
-
peu407
senior tag
válasz ScomComputer #17689 üzenetére
Szia, Neked 6800 XT vagy 6900XT kártyád van?
-
peu407
senior tag
válasz ScomComputer #17711 üzenetére
Én nem haragszom, köszönöm a helyreutasítást. Elnézést, hogy nem nagyítottam ki a kéoet, csak a szöveget olvastam... Azt azért elárulod, hogy Ultimate vagy "sima" kártyád van? Mert azok az értékek amiket írtál azok nagyon jók .
-
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17714 üzenetére
Ami nálad durván jó az a széle meg a HS viszonya. Nálam az olyan ~20 fok difi, bármit bárhova állítok. Inkább több.
-
Moby
addikt
Nálam a Te beállításaiddal ilyet dob a Time Spy. Ugyan nem is 21 fok van, hanem 29, de míg a gpu széle 8 fokkal melegebb csak, a HS 21-el. Egyébként minden szinte ugyanaz, mintha gyári értékekkel futtatnám. A pontszámok ugyanazok, a hőfokok is kb ugyanaz, picit talán hűvösebb, de gyorsabban is járnak a ventik. Meg kevesebbet fogyaszt 15W-al.
-
RetepNyaraB
veterán
Mévanaz, hogy telón (prohardver app) a csatolt képek jó része olvashatatlan felbontású pixelvadászat? Mint pl. ez. Utána meg Moby csatolmánya épp olvasható. Qrvaidegesítő.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Moby
addikt
válasz RetepNyaraB #17717 üzenetére
Szerintem azért, mert ők a képet ide töltik fel, én meg külső képhosztot használok.
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #17717 üzenetére
pohardverre feltöltött képek le vannak rontva elég rendesen minőségbe talán 40% os tömörítést használnak, ezért csak teljes méretben olvasható jól, de fogod a kis ujjacskádat és ráböksz az adott képre és megnyílik teljes méretben és egyből látsz mindent rajta!
-
peu407
senior tag
Sokat segítettél, köszönöm szépen az információkat.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz DroiDMester #17719 üzenetére
Aha, ha külön ablakban nyitom meg (app-ből), akkor jó. Kicsit macerás, de működik. Köszi!
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17721 üzenetére
Hát ez már lehet a környezet hőmérséklet különbségből is. Itt már akkora különbségek nincsenek. 64/84 vs 66/89, 21 fokos szobában vs. 30 fokos szobában.
-
fanti
addikt
Sziasztok!
tusi_ komám instruálását követően ( köszönöm ismételten kedves tusi_ !!! ) jelentkezek a kis Sapphire pulse 6800-al egy stabil 2400 / 2100 - as eredménnyel én is.
Powerlimit persze kitolva maximumra.
Ennyi volt kibontást követően alapon :Azért ez 1000 pontnyi növekedés ingyen..., és UV-al.
[ Szerkesztve ]
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Gigabyte B660 GAMING X DDR4; Intel Core i5-12400F; RX6600XT gépem van.
Szembesült már valaki a következő problémával közületek?
Kikapcsol a monitor 15 perc után a win10ben, ezután kis idővel újraindul az egész gép. Találtam róla angol bejegyzést[link]
Kíváncsi lennék, hogy ha előfordult veletek is, akkor hogy sikerült megoldani?W.
[ Szerkesztve ]
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Warpig
aktív tag
válasz ScomComputer #17736 üzenetére
Szia!
Próbáltam most egy módszert. Bár nekem nem ez a bajom, amit linkeltél. Nekem automatikusan újraindul a gép magától. Nem fagy ki.
Remélem megoldódik azzal az állítással, amit én csináltam. Csak próbálok több infót is összeszedni.
Köszi!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
xDarkBoyx
csendes tag
Hellóka!
Végre itthon a szépséges R D 6900XT
Kérdés: Kaptam hozzá távtartót, amit alá kellene berakni függőlegesen.
Viszont nekem egy Core P3 házam van, aminek ugyebár nincsennek oldalai, csak egy plexi oldallap van. Körülbelül úgy féltávra van a VGA a házban, szóval magasan. Lehet le se fog érni a földig muszály alátámasztani vagy, hogy van? Még időm nem volt rá.Másik opció: ha 90fokkal elforgatnám és nem a földre néznének a venzik, hanem oldalra, alaplappal párhuzamosan lenne esetleg ? Igaz ehhez még kábelt is kellene venni egy normális riser kábelt, ha jól írtam a nevét
Péntek-szombat éjszakás 12 órás meló után egyből mentünk is fel Pestre, Tropiba cápalesre meg erre arra. Este értünk haza. Holnap délelőtt már lesz időm beszerelni táppal együtt. Örültem, hogy hazaértem, gyors pihenés, héten du-s műszak van.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
-
-
BigBlackDog
veterán
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest