- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Eagle16 #6898 üzenetére
Értem az még rendben van akkor.
Nálam egy GTA 5 alatt is majd 200W-ot eszik átlagban most a Strix
Venti 2000-et nem érte el, átlagban pedig az 1600-at sem. Hangilag teljesen rendben van.Nekem nem kérték meg az árát, mert akciós és kuponos volt, játék eladással 115e a vége. Majdnem tudja az XT szintet, ennyiért szerintem megérte.
De még finomhangolni kell természetesen, csak az XT BIOS nélküli tuning MPT-vel nem annyira jött be, most XT BIOS-al próbálom.(#6900) GFerr56
Nem ismerem azt a kártyát. De ha 1440p és 75Hz akkor annyira nem erőlködik gondolom a VGA, így pedig nem egészen reális amit leírsz.
Jelenleg én 1440p 144Hz-en használom Freesync mellett, általában 95-99% közötti kihasználtsággal megy.
Ventiprofilt én se állítottam. De még a házban sem. (Nem volt még kedvem és időm ezzel kisérletezgetni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged