- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
daredar562
tag
válasz
matepalfi #4671 üzenetére
Én is most fogok Llano gépet összerakni, 2 hónap alatt... és ahogy néztem a teszteket nekem bejön, meg lényegében ahogy fogalmaztatok egy "kocagémernek" tökéletesen megfelel
am a mostani játékokat is képes elvinni aho néztem 30fps között...de adok egy vidit is
egy kis Benchmark
-
daredar562
tag
válasz
Taifa Díaz #4629 üzenetére
gondoltam rá h netröl rendelem meg a gépet...csak ugye gúy a garancia meg kétes ...hogy betudom-e vinni, vagy nem
-
-
daredar562
tag
hallooo
tesókám kérdezi ( ő is gépet vesz, naná hogy olyat mint én -.-")...hogy ha 4gb ddr3 1600mhz-set rak bele sokkal lassabb lesz-e mint 4gb 1866mhz-val ?
-
daredar562
tag
igen igen , most sajna csak az alaplap + proci + memória lesz meg ...kövi hónapban a 6670 és a vinyó... megkérdezem holnap mennyiért hoznak le egy 8gb kit-es memóriát ...csak internetröl nem nagyon sazeretek vásárolni, mert messze van ahoz a székhely hogy bevigyem garira ha gond van :S
-
daredar562
tag
nah mivel 2 hónap alatt veszem meg a gépet, nem 7.én az egész pakkot ...ezért úgy döntöttem hogy 8gb memóriát rakok bele, és a kérdés h ez eléggé jó lesz-e?
Corsair Vengeance kit 8gb 1866 Mhzugye a többi tartozék:
A8 3870K
Asus F1A-M LE
és Ati Radeon 6670 1gb ddr5
meg 450w táp -
daredar562
tag
még nem vettem emg az 1600asat... de hála tesómnak lehet h 1600as lesz ... de nemszeretném XD ... ( amúgy 4gb 1600 as itt nálunk 7700ft)
( az volt h enyém a vinyó, ami a gépben van, és benyögte tesókám h hát v egyek magamnak másikat ... meg monitort is ( ami ugyan úgy az enyém volt elviekben))
-
daredar562
tag
Hát csak nem lépek be a dual graphic klubba, majd csak októbertöl... váratlan kiadás( hála nagytesónak) így marad magában a 6550d és 1866os mem helyett 1600as :S
( sztetek simán 6550d-vel menen a sleeping dogs 1280 as felbontásban? )
-
daredar562
tag
sziasztok ... am ez a lapka mind a 2 vga-t X16 módban viszi, vagy csak elfelejtették kiírni a 2. Pci-e slotra h X4 mód?
-
daredar562
tag
válasz
Taifa Díaz #4477 üzenetére
lehet h csak irigységből ... vagy mert nem volt gépházban a vaskó
-
daredar562
tag
válasz
daredar562 #4475 üzenetére
am itt egy teszt, bf bad company 2 1900as felbontás erős közepes beállítással ha jól láttam és 50fps alá nem ment , igaz húzva van a gép kicsit
-
daredar562
tag
válasz
westcoastog #4474 üzenetére
legutolsó gépemet kb 5-6 éve raktam össze, azóta nem is foglalkoztam hardveres dolgokkal.
néztem tesztet amiben 6570el van dual gp-ben, hát a mostani géptöl ami van fényévekkel gyorsabb
-
daredar562
tag
válasz
westcoastog #4472 üzenetére
Köszönöm
amúgy bocs hogy ilyen sokat írogatok és kérdezgetek, csak évek óta nem raktam össze egy új vasat, és izgulok valamennyire hogy egy viszonylag jó vas legyen
és kitartson 1-2 évig
-
daredar562
tag
hmm... ez egy jó kérdés
de nem fogok regényt írni
Kb azért gondoltam egy fm1 konfigra , mert ugye alacsony fogyasztás, viszonylag jó cpu, és amilyen játékokkal én játszani fogok( miket leírtam) szerintem azokhoz éppen elég.. mediumon, esetleg 1-2-őt high-en elvisz .Meg netről nem szeretek rendelni alkatrészeket, egy picinyke városkában lakom, és itt a boltban ez a full cumó ( a procira értem)
-
daredar562
tag
am annyira a komoly graf nem számítana nekem, ha játszom az lekorlátozódik max 1-2 játékra, meg hd vidikre... játékok talán: nfs shift,sniper elite v2, guildwars 2 , és aion...meg talán az assa sorozat
Szerk:
Nállam a max felbontás 1650X1050 de jobban szeretem az 1440X900 felbontás, hisz az ezelőtti vga max azt bírta min felbontással: Ati radeon x1050 -
daredar562
tag
válasz
daredar562 #4454 üzenetére
bocsánat a dupla postért... am Biostar TA75M+ ez jobb lap lenne a proci alá ?
-
daredar562
tag
Sziasztok szeretném kérdezni hogy ez az A8as konfig mit tud teljesítményben
Válaszokat előre is köszönöm.
AMD A8 3870K
4GB /1600 MHz (2x2GB KIT2) DDR3 Kingston HYPERX
Ati Radeon 6670 DDR5
ASUS F1A75-M LE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- macOS PC-re
- LTE frekvenciák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest