- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MZperX75 #5220 üzenetére
Pár kritikában olvastam, hogy nagyon belassul a rendszer és még böngészésre is lassú + Office megfoghatja.
Fenntartásokkal kezelem az ilyen véleményeket. Nem hiszem el, csak hát az ördög nem alszik.
Valószínűleg user error mind, ill. lassú vinyóval használták a Brazost. Szerintem a Brazoshoz jó párosítás egy SSD, hogy pörgős legyen, és kész.
Nem játszom, nem tömörítek át filmeket, szóval csak néha kell az a kis teljesítmény. De akkor nem gond, kivárom.
Akkor leteszek a Lliano-ról, felesleges, mert nem használnám ki. Brazos elég lesz.
A MIB házhoz azért ragaszkodom, mert a kis fogyasztást minden képpen szeretném megvalósítani, és a gyári 60 W-os táp elég jól lekorlátozza a lehetőségeket. Nem is baj ebből a szempontból.
A mostani konfigom is 100 W körül vesz fel a hálózatból idle, szóval egy nagyobb paneltáppal majdnem ugyan ott lennék fogyasztásban.
A Green vinyók is felvesznek ennyi áramot induláskor? (A jelenlegi asztali PC-mben is hallom, amikor rendszerindításkor egymás után kapcsolgatja be magának a gép a vinyókat, nem egyszerre. (Win7 alatt, az energiatakarékos, vagy milyen elnevezésű energiagazdálkodási profilt módosítottam a saját igényeimnek. Lehet talán ezért?)
Ilyen beállítással lehet elketyegne két 3,5-es Green vinyó is a MIB házban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest