- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontos időkre nemigen emlékszem, azt pld tudom hogy a K5 is elég későn lett meg, kollégám magyarázta a pesti nagyker előtt a lehetőséget, vegyük meg, csekkolta az árat, kalkulált, rábeszélt - mindketten csórók voltunk. Később K6-2, akkor nézegettem a Copper árakat, horror magasságban volt még, a K6 sorozat már mérsékelt lett. Húzott Cerka nem volt divat nálunk, már retróként próbáltam, instabil lett, gondoltam majd még rápróbálok, de lehet nem, Katmai500 van kettő is, az jobb és nincs vele gond. Szóval alapos idődilatációk voltak
Sok sikert az időhelyes ALi- hoz, mondjuk Voodoo- val azért könnyebb, mint pld egy GeForce- al.(#99532) jokeph : az újabb SATA ODD- k mennek DOS alatt az AHCICD.sys- el, a BDRW is, a korai firmwaresek hagyományos IDE driverrel is, ha az alaplapon IDE mód van belőve a SATA- ra. Win alatt hasonló, ha a lap látja, akkor elvileg jó IDE módban, amelyik BIOSban pedig van AHCI, arra érdemes állítani, és feltenni a Loew AHCI 6port drivert, aztán már karcol is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Tanuljunk angolul!
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest