Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
envagyok #87846 üzenetére
Nálam is S748 masina tesztelődik.(egyenlőre alapon) Vga külön köszönet Fred23 csoport tagunknak.
És egy ugyanilyen 9550 Connect3D ami 8X és 4X AGP is támogat (két bevágásos) azaz mennie kell 2X lapban is.
Nemsokára össze lesz vetve egy S754 konfiggal.Dell Dimension 8300 i875P
P4 Celeron D D325 2,53 GHz
2x1 GB Ram 266 MHz CL2 Single Chanel
Ati Radeon 9550 GE (gaming edition) 128 MB VRam (128 bit)
Windows7 x86 -
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #87846 üzenetére
Flat Outról nem is tudtam, hogy 2004 november 5-ös. Én 2005 február 3-án találkoztam vele Demo formájában, annyira megtetszett, hogy még aznap beszereztem a teljes játékot. (más miatt a másnapi dátumot jegyeztem meg)
A Flat Out 2-t már jó előre vártam, és épp ezért eléggé nagy csalódás volt, hogy amikor kijött túlságosan arcadenak találtam a korábbi részhez képest, némileg leegyszerűsített törésmodellel (ehhez képest sokkal többet játszottam végül vele mint az 1-el), a másik, hogy a GeForce 3-ason alig bírt 15-18FPS-t kipréselni magából, így erősen akadozott a játékélmény. Kicsit részben ennek is köszönhettem, hogy elkezdtem emelni a CPU órajelét amiből végül az 1466@2669MHZ-es napi felhasználás kijött, így a játék már adta a 25 FPS-t stabilan, meg kicsit többet is, de az igazi javulás akkor jött be amikor a 7300GT érkezett a GeF3 helyére.
A Flat Out 3-hoz nem volt (bal)szerencsém, ugyanis néhány gameplay videó megtekintése után megállapítottam, hogy maradok az első és a második résznél felváltva, bármennyire is vártam már egy vérfrissítést.
A Flat Out 4-el játszottam egy kicsit, de nagyon komoly csalódás volt! jobban éreztem magamat még mindig ha az akkor már tizenéves 1-2el játszottam. Mai napig ezt a vonalat lenne jó, ha valaki tovább vinné.Érdekes kakukktojás volt az Ultimate Carnage, ami 2007-ben megjelent, de az akkori gépemen esélyem sem volt vele játszani (asszem el sem indult). Később a Phenom 9500-asos configon elkezdtem játszani, de nagyon szaggatósan ment (Phenom 9500 + HD4850), így félreraktam a játékot. Majd pont az idei évben játszottam végig, 10400F + GTX950 kombón, csutka maximumon is úgy repült mint az álom
(mondjuk ezt el is vártam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest