Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz envagyok #87846 üzenetére

Flat Outról nem is tudtam, hogy 2004 november 5-ös. Én 2005 február 3-án találkoztam vele Demo formájában, annyira megtetszett, hogy még aznap beszereztem a teljes játékot. (más miatt a másnapi dátumot jegyeztem meg)
    A Flat Out 2-t már jó előre vártam, és épp ezért eléggé nagy csalódás volt, hogy amikor kijött túlságosan arcadenak találtam a korábbi részhez képest, némileg leegyszerűsített törésmodellel (ehhez képest sokkal többet játszottam végül vele mint az 1-el), a másik, hogy a GeForce 3-ason alig bírt 15-18FPS-t kipréselni magából, így erősen akadozott a játékélmény. Kicsit részben ennek is köszönhettem, hogy elkezdtem emelni a CPU órajelét amiből végül az 1466@2669MHZ-es napi felhasználás kijött, így a játék már adta a 25 FPS-t stabilan, meg kicsit többet is, de az igazi javulás akkor jött be amikor a 7300GT érkezett a GeF3 helyére.
    A Flat Out 3-hoz nem volt (bal)szerencsém, ugyanis néhány gameplay videó megtekintése után megállapítottam, hogy maradok az első és a második résznél felváltva, bármennyire is vártam már egy vérfrissítést.
    A Flat Out 4-el játszottam egy kicsit, de nagyon komoly csalódás volt! jobban éreztem magamat még mindig ha az akkor már tizenéves 1-2el játszottam. Mai napig ezt a vonalat lenne jó, ha valaki tovább vinné.

Érdekes kakukktojás volt az Ultimate Carnage, ami 2007-ben megjelent, de az akkori gépemen esélyem sem volt vele játszani (asszem el sem indult). Később a Phenom 9500-asos configon elkezdtem játszani, de nagyon szaggatósan ment (Phenom 9500 + HD4850), így félreraktam a játékot. Majd pont az idei évben játszottam végig, 10400F + GTX950 kombón, csutka maximumon is úgy repült mint az álom :) (mondjuk ezt el is vártam)

Új hozzászólás Aktív témák