Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Alpi. #86542 üzenetére

Igen, szerintem mi egyre gondoltunk ezzel a processzorral kapcsolatban.
    Jaja, nekem is Phenom 9500-asom volt, és eleinte nekem is két mag gyakorlatilag csak dísznek volt, kihasználatlanul ácsorgott. A haverok álla meg a padlón, hogy négy(! négy!)) magos CPU-m van, úristen hát azta, a jobbak jártak két magnál... Érdekes váltás volt egyébként a 4 alacsony mag órajelű magról, a 2 magas órajelű HT-s magra váltani (I3 4330), nagyon féltem a kevesebb magtól, de abszolút pozitív váltás volt.
    Igen, a 4330-asom is érezhetően jobb volt már tavaly előtt mint a 3200-as G3258. jah, tuning megazért nem volt rajta egy idő múlva, mert 1 év alatt vagy kétszer lefagyott a gép, és rögtön a tuningra volt fogva, hogy biztos azért, és így vissza kellett állítani alapórajelre... Azóta is van élvi 2-3 fagyása, de már nem zavarja. Amúgy húztam volna feljebb is, de feszültséget ne adjak neki mert itt fog elégni proci... nem zavarta se az, hogy mennyi CPU-t tuningoltam az idők során, se az, hogy az előző Athlon X4-esét 620-ast évekig 800 extra MHZ-el használta, fel sem tűnt neki. De mai szemmel nézve a Pentium HG3258 (2C2T), nagyon kevés már.
    Egyébként tervezek majd egy tesztet (de még pár részlet kidolgozásra szorul) ahol néhány játék és alkalmazás alatt akarok 2C vs 4C vs 6C (esetleg HT bele keverésével) fordulót.
    Én is azt látom, hogy ma még nem élhetetlen a két szál, de a 2 szálat össze tudom hasonlítani bármikor a saját 12 szálammal, és a különbség nagyon durva.

#86541 DarthSun : Akkor nem tudom. (Régen volt egy mappa a documents and settingsben, favorites/kedvencek, azt kellen megnézned. XP-ben meg win7-en még tuti volt ilyen)

Új hozzászólás Aktív témák