Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, szerintem mi egyre gondoltunk ezzel a processzorral kapcsolatban.
Jaja, nekem is Phenom 9500-asom volt, és eleinte nekem is két mag gyakorlatilag csak dísznek volt, kihasználatlanul ácsorgott. A haverok álla meg a padlón, hogy négy(! négy!)) magos CPU-m van, úristen hát azta, a jobbak jártak két magnál... Érdekes váltás volt egyébként a 4 alacsony mag órajelű magról, a 2 magas órajelű HT-s magra váltani (I3 4330), nagyon féltem a kevesebb magtól, de abszolút pozitív váltás volt.
Igen, a 4330-asom is érezhetően jobb volt már tavaly előtt mint a 3200-as G3258. jah, tuning megazért nem volt rajta egy idő múlva, mert 1 év alatt vagy kétszer lefagyott a gép, és rögtön a tuningra volt fogva, hogy biztos azért, és így vissza kellett állítani alapórajelre... Azóta is van élvi 2-3 fagyása, de már nem zavarja. Amúgy húztam volna feljebb is, de feszültséget ne adjak neki mert itt fog elégni proci... nem zavarta se az, hogy mennyi CPU-t tuningoltam az idők során, se az, hogy az előző Athlon X4-esét 620-ast évekig 800 extra MHZ-el használta, fel sem tűnt neki. De mai szemmel nézve a Pentium HG3258 (2C2T), nagyon kevés már.
Egyébként tervezek majd egy tesztet (de még pár részlet kidolgozásra szorul) ahol néhány játék és alkalmazás alatt akarok 2C vs 4C vs 6C (esetleg HT bele keverésével) fordulót.
Én is azt látom, hogy ma még nem élhetetlen a két szál, de a 2 szálat össze tudom hasonlítani bármikor a saját 12 szálammal, és a különbség nagyon durva.#86541 DarthSun : Akkor nem tudom. (Régen volt egy mappa a documents and settingsben, favorites/kedvencek, azt kellen megnézned. XP-ben meg win7-en még tuti volt ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest