- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #86539 üzenetére
Itt egy lod nélküli, bár ennél tuti lehetne sokkal jobbat is csinálni, csak engem meg ez nem érdekel annyira:
Írtam szerintem az előző itteni rekordomhoz is, hogy lodoltam, de ha az itt nem ér, nyugodtan tedd be ezt helyette, noha ennél meg tuti lehet sokkal jobbat is csinálni lodolás nélkül is. Ezt csak kíváncsiságból toltam le gyorsba, mennyivel lesz kevesebb a majdnem 33k-nál. Esetleg lehetne két eredményt is vezetni, egy lodolósat, meg egy simát.
Szerk.:hogy látszódjon egy hozzászóláson belül a difi képen is, itt meg a lodolós:
6600 GT, tuning, 3DMark 2001 SE, rekord, tags./Állati idegesítő egyébként 32970-32992 közötti eredményeket kapni sokadjára is. Nem tudom megdönteni ezt a 32994-et sehogy se./
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest