- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #85110 üzenetére
Nos igen, mint írtam már, bizonyos esetekben csak egy 3200+-os Barton erejével rendelkezett, ami nekem helyenként visszalépés is volt a korábbi gépmhez képest. Persze nem ez volt a jellemző, illetve az SSE2 miat rengeteg új játé indult el, és ezek feledtették velem a helyenként kis visszalépést. Összességben ha azt nézem az Athlon XPhez képest az is megérte, de csak a feature-k miatt. Bár azt azért megnéztem volna, hogy mit tud egy 3500MHZ-es Phenom 1, a 4330-as I3 ellenében.
9550 az a sima 9500-asnak volt valami picit módosított változata, azt hiszem talán csak újabb stepping volt.
Milyen proci gyilkos alaplap?mi történt?
nekem egy 965BE volt a nagy álmom, vagy valami Deneb magos 550C2 vagy társai. Tehát amikből teljes értékeű 4 magos Phenom II-t lehetett csinálni. Az X6 meg végig álom maradt, a közelség illúziója nélkül, a legnagyobb közelségem az volt vele mikor tuningolhattam egyet.
Emlékszem Phenom II-re már 2010 őszén vágytam, és még 2014 elején is gondolkodtam, hogy azt kéne venni, de akkor az I3 már jobb választás volt abból pénzből amennyim volt meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest