Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, erről már írtam régebben ide a topicba is, hogy 1997-2004 között volt egy olyan időszak amikor már egy 2-3 éves gép is vállalhatatlanul elavult volt, mert a fejlődés nagyon gyorsan haladt. Manapság pedig egy 10 éves géppel (2nd gen I széria) még simán el lehet lenni.
Sőt, Zoltán cimborám mai napig egy Core 2 Quad Q8400 processzoros gépen 8GB DDR2 társaságában van el. Az már nekem retro, akárhogyis nézem...Úgy a C2D-k után kezdett az lenni, hogy a fejlődés eléggé lelassult, és a C2Q-k azok amik ma még hellyel közzel célnak megfelelnek, pedig tizensok éves gépekről beszélünk.
-
fatpingvin
addikt
ez azért nagyon élrdekes amit írsz, mert nekem pl a szoftverekhez semmi kötődésem nincsen. ami nekem szoftverben úgymond retró, az most is ugyanúgy megy az asztali gépemen.
nekem inkább az a szórakozás ebben, hogy modern, aktívan fejlesztett rendszereket húzzak fel ezekre az ősrégi vasakra
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest