Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz KROK640 #81152 üzenetére

de akkor az már nem Palomino volt gondolom hanem Tbred-B, és abból is valami szerencsésebb példány - úgy rémlik hogy a Palomino procikra jó ha pár százast rá lehetett húzni, bőven 2GHz alatt véget értek, a Tbred-B 1800+ volt az ami nálam is 2.2GHz-et futott különösebb feszemelés nélkül az NF7-ben

@ilyam

hát igen, a híres/hírhedt FOP38 rakéta porszívó :D nekem is volt egy időszakom, amikor nem zavart a hangja, sőt direkt teleraktam indokolatlanul a gépházat mindenhol ventikkel hogy minél nagyobb vihar legyen a biliben... lehet valamerre még meg is kéne lennie, mert el biztosan nem adtam, és ki se szoktam dobni ilyesmit :)

az hogy kicsapkodta az alaplapodat, esélyes hogy valami baja lehetett vagy a lapodnak, vagy a hűtő példányodnak, mert se én, se ismerősök nem tapasztaltak ilyesmit - valami szerencsétlen példány lehetett

a KR7-el valami nagy zűr lehetett, de másnál is olvastunk hasonlókat... egy KT7A lazán kenterbe verte az 1200-as Duronnal a KR7-ben lévő Palominot. már nem tudom pontosan felidézni, de talán valami giga kt333 lapra lett cserélve, és ég és föld lett a különbség. a KR7-en valami totális hardver akadás/dadogás lehetett, vagy valami úgy melegedett el benne belül hogy kívül nem is nagyon lehetett érzékelni. az akkor aránytalanul méregdrága giga lapról meg kiderült, hogy iszonyat ostoba tervezési hibákkal tűzdelték tele, pl nem lehetett rá normális méretű procihűtőt tenni, annyira közel tettek több VRM alkatrészt is a foglalathoz, meg emlékszem hogy hosszú volt a kritizálható "ezt miért éppen így" lista rajta, de legalább gyors volt...

Új hozzászólás Aktív témák