Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
KROK640 #81152 üzenetére
de akkor az már nem Palomino volt gondolom hanem Tbred-B, és abból is valami szerencsésebb példány - úgy rémlik hogy a Palomino procikra jó ha pár százast rá lehetett húzni, bőven 2GHz alatt véget értek, a Tbred-B 1800+ volt az ami nálam is 2.2GHz-et futott különösebb feszemelés nélkül az NF7-ben
@ilyam
hát igen, a híres/hírhedt FOP38 rakéta porszívónekem is volt egy időszakom, amikor nem zavart a hangja, sőt direkt teleraktam indokolatlanul a gépházat mindenhol ventikkel hogy minél nagyobb vihar legyen a biliben... lehet valamerre még meg is kéne lennie, mert el biztosan nem adtam, és ki se szoktam dobni ilyesmit
az hogy kicsapkodta az alaplapodat, esélyes hogy valami baja lehetett vagy a lapodnak, vagy a hűtő példányodnak, mert se én, se ismerősök nem tapasztaltak ilyesmit - valami szerencsétlen példány lehetett
a KR7-el valami nagy zűr lehetett, de másnál is olvastunk hasonlókat... egy KT7A lazán kenterbe verte az 1200-as Duronnal a KR7-ben lévő Palominot. már nem tudom pontosan felidézni, de talán valami giga kt333 lapra lett cserélve, és ég és föld lett a különbség. a KR7-en valami totális hardver akadás/dadogás lehetett, vagy valami úgy melegedett el benne belül hogy kívül nem is nagyon lehetett érzékelni. az akkor aránytalanul méregdrága giga lapról meg kiderült, hogy iszonyat ostoba tervezési hibákkal tűzdelték tele, pl nem lehetett rá normális méretű procihűtőt tenni, annyira közel tettek több VRM alkatrészt is a foglalathoz, meg emlékszem hogy hosszú volt a kritizálható "ezt miért éppen így" lista rajta, de legalább gyors volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest