- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #80742 üzenetére
"Én pl pont az a típus vagyok, hogy lefosom a grafikát, amíg hangulatos, de hang tekintetében többet várnék, mint ami jelenleg rendelkezésre áll a modern játékokban."
Ha megfigyeljük az audio technika fejlődését, akkor jól láthatóan a '90-es évek elején szépen elkezdett a HiFi és a minőségi hang irányi igény csökkenni. Ez egy nemzetközi jelenség, de egy hazai példán levezetve:
Amíg a '80-as években sokan több havi fizetésüket félretették, hogy megvegyenek egy Videoton / Orion tornyot (ami nem az zenehallgatás csúcsa), addig ma egy átlagos háztartásban már nem is találni dedikáltan zene hallgatásra gyártott eszközt. TV-ról szól a zene, Bluetooth eszközről, jobb esetben komolyabb fülhallgatóról, telefonon át.Szerintem hasonló zajlott le a PC-s audio világban is. Amikor már "good enough" lett, és apró különbségekért kellett volna nem annyira apró pénzt beleölni, akkor ott lehaltak a fejlesztések. A kicsit speciálisabb játékbeli audio effektek pedig ugyanúgy égetik a pénzt mint a kicsit speciálisabb video effektek, de kevésbé eladhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest