- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox #76595 üzenetére
Jah 1200-as Cerka. Aha, csak több project is futr itt a topciban is hirtelen nem tudm ez épp melyik?
Amúgy ha rámhallgatsz akkor hanyagolod a 2db Voodoo2-t főleg GeForce 2 mellett. Én is úgy használtam (igaz 1700-as Celeron mellett) és már írtam miért nem volt jó móka.
A legtöbb játék akkor is a Voodo2 SLI-t találta meg ha a GeF2-esen lényegesen jopbban futott volna (volt amikor konkrétan emiatt tiltanom is kellett a Vodoo-kat); ugyanakkor azok a játékok amiket voodo-n érdemes futattni, pedig az erős proci miatt (kivéve az 1024-es felbontás) már szerintem semmit sem fognak profitálni. Mindeközben tele lesz a gépházadTe géped, te döntésed, de én inkább még 128-256MB RAMot tennék bele (hogy platform maximum legyen, vagy legalább egy "élethű" RAM bővített gép (384MB) ) és örülnék neki ahogy van.
Na meg ugye valami korhű 30-40-60GB (maximum) 80GB körüli HDD se ártana bele.Amúgy FATA kis cucc lett.
-
r0b3r
senior tag
válasz
FoxiestFox #76595 üzenetére
Nekem az összes Slot1 lapom 440BX, azok vannak a komplett gépekben. Szerencsére még gyakran találni és tényleg nagyon jó stabilak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged