- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #72684 üzenetére
Ahogy beterveztem, a Pentium1MMX- el folytatom. Kerestem elő procikat. Még egyiket sem tettem a lapba mivel lenne kérdésem.
SL27S : erről minden tiszta, normál 2.8V- os S7 MMX, ilyen van az összerakott P1- emben régóta
Viszont találtam két érdekes példányt, nem is tudtam hogy van ilyenem :
SL2Z4 - 266MHz, 1,9V, Tillamook, beágyazottnak is írják (amúgy normál S7 plastic tokozású, legalábbis ami itt van előttem), van ahol pedig Pentium MMX Mobile- nak említik.
SL2Z3 : ezt csak mobile- nak írja a cpuworld, adatai szűkszavúak, de szintén 1.9V- os, gondolom ez ugyanolyan mint az előbbi, csak 233MHz- esTehát az utóbbi kettőről kérdezném (mivel nem használtam ilyeneket még tudtommal) hogy SS7 lapban működnek, ill egyáltalán bele szabad tenni ?
A 266- os esetén :
V mag 1,9 V ± 7,5%
V I/O vagy másodlagos 2,5 V ± 5%
Az Epox MVP3G2 felismeri a 2,5V V I/O- t ?, mert az ugye automatikus, a coreV - ot lehet dippekkel beállítani.
A 233- asra :
Core voltage (V) 1.9
I/O voltage (V) 3.3
-van írva, az elvileg rendben van a S7/SS7 I/O alap szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest