Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz Chris82 #70952 üzenetére

Nekem 2016-ban még jó volt a DOS 6.22 install floppy szettem (noname lemezre másoltam '94-ben).

A 2MB-re felformázott szerviz lemezem is működik (win98 telepítéshez, HDD particionáláshoz használom, mert még soha nem sikerült CD-ről bootolni, talán mert rossz a CD).

Nagylemezből már csak 1db van korabeli. 8088 Assembly laboron használtuk. Tök jól elfért a műhelyfüzetben. :)

Ja meg van egy másik, ami porvédőnek van valamelyik gép meghajtójában. Azon épületgépész szoftverek és tervek vannak, 1994-ből.

A nagymeghajtótól és lemezektől már vagy 20 éve megváltam sajnos.

A P233MMX konfigban van egy 5.25" Panasonic meghajtó, nem korhű, de egyelőre az a legrégebbi komplett gépem, abban van CD író - kisfloppy - nagyfloppy - LAN - Compact Flash.
    Egy másik meg a K6-II+ 500-as gépben van. Bennevolt, randa szürke, nem bézs, kipróbáltam, működik, otthagytam.

Kislemezből viszont megvan az összes. 2015-ig volt meghajó a gépben. Memtesthez szoktam használni kisfloppyt, de már én is átszoktam az USB stickre...

Van Gotek is, de olyan macera. Sokkal látványosabb és átekinthetőbb a kis színes különféle ismertetőjeles lemezek közt keresgélni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák