Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon #69227 üzenetére
Igen, amikor az ember úgy van vele, hogy de jó lenne megvalósítai a régi álmot, pláne ha ilyen elérhető
tudom, én is (nem is annyira) hulladék chipsettel kezdtem az Athlon XP-zést, mert előbb volt (Soltek) KT333, majd (ASUS) KT400, aztán (ASUS) NForce 2.
A drótozás egyébként később is egy valid dolog volt, mi használtuk tuningnál, vagy locknál, erről majd valamikor amúgy sokkal részletesebben írni is akarok bővebben.
Viszont az ECS lapos dologról előjött egy emlék. Zolesz haveromnak (nem azonos az ingyen de azonnal topic Zoltánjával!) volt ilyen alaplapja talán 2002 karácsonyán jártam nála először. Akkor a durva művelet az volt, hogy vittem egy 40GB-s winyót, dolgokat cserélgetni, egy másik haver is hozott, Zolesznek volt egy 60-as meg egy másik, meg még valaki vitt valami winyót, a lényeg az, hogy 180GBnyi HDD-t összeraktunk a gépbe, és ott ujjongtunk, hogy ennyi tárhelyet még az életben nem láttunk egy gépben, meg élőben
Nem mellesleg az a gép az ECS lappal volt, valami olcsóbb chipset, volt benne egy Athlon XP 1500+ (még bőven Palomino) 1333MHZ-en, meg SD RAMmal, vagy 256MBval. Gondoltam is magamban, hogy az 1700@2000MHZ-es Celeronom DDR RAMmal biztos megenné reggelire ezt a gépet. De végül sosem került sor a kettő összemérésére.
Arra még emlékszem, hogy a procit nem lehetett tuningolni, mert a 133-as FSB már 136-ra emelve se jött be a gép, a szorzót pedig nem, lehetett állítani.
Ezekután jó ideig, eléggé lenéző véleménnyel voltam az Athlon XP-kről (kb ez volt az első találkozásom vele), pedig aztán később a legjobb prociknak tartottam őket! -
FF23
senior tag
válasz
Bile Demon #69227 üzenetére
Az NF7-S-re nem megy fel a zalman (7000...) a kondik miatt. Az NB-re meg mindig teszek ezeknél a régi lapoknál egy 4cm-es kerregőt, annyira nem hangos és úgyis csak annyit megy, amíg tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő