- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #58675 üzenetére
Ja, az megint más. Én mindig vettem a fáradtságot és ékezettel írtam telóról is, szerintem folytatom is eme jó szokásom.
Engem még úgy tanítottak, hogy olvassam el mit írtam. Zavarna az ékezetek nélküli irományom. Másét persze elolvasom, de nekem bántja a szemem, de sok mindent nem lehet ellene tenni. Max nem olvasom el.
Szerintem sokan közülünk chaten meg mittomén min nőttünk fel, és mindig a gyorsaságon és az azonnali üzenetküldésen volt a hangsúly. Szerencsére nagyon ritkán használok messengert, faacebook-ot is ha lehet ignorálom. Havonta ha egyszer felnézek, de igazából felesleges.
Off éve, akarom írni off vége.Eléggé leálltam egy ideje a hw-es hirdetések böngészésével.
Viszont ma van egy kis szabadidőm, így elővettem az agp tesztkonfigot. Van még pár teszteletlen kártya, azoknak esek neki. Nem túl érdekes cuccok, pár MX meg egy GF3. De legalább megnyugtat a tudat, hogy nem hulladékot tárolok és működnek.
Azt azért nem mondhatnám, hogy a kiszanált holmikat vinnék, mint a cukrot. Na de majd alakul.
Lehet megválok a régi pci-e tesztkonfigtól is. Igazából nincs értelme kettőt tartani. Ara gondoltam maradna egy BH6 full konfig, a 478 és a 775 tesztlap és pár dobozos szép deszka tartalékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest