Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

válasz Sanchez638 #58675 üzenetére

Ja, az megint más. Én mindig vettem a fáradtságot és ékezettel írtam telóról is, szerintem folytatom is eme jó szokásom.
    Engem még úgy tanítottak, hogy olvassam el mit írtam. Zavarna az ékezetek nélküli irományom. Másét persze elolvasom, de nekem bántja a szemem, de sok mindent nem lehet ellene tenni. Max nem olvasom el. ;]
    Szerintem sokan közülünk chaten meg mittomén min nőttünk fel, és mindig a gyorsaságon és az azonnali üzenetküldésen volt a hangsúly. Szerencsére nagyon ritkán használok messengert, faacebook-ot is ha lehet ignorálom. Havonta ha egyszer felnézek, de igazából felesleges.
    Off éve, akarom írni off vége. :D

Eléggé leálltam egy ideje a hw-es hirdetések böngészésével.
    Viszont ma van egy kis szabadidőm, így elővettem az agp tesztkonfigot. Van még pár teszteletlen kártya, azoknak esek neki. Nem túl érdekes cuccok, pár MX meg egy GF3. De legalább megnyugtat a tudat, hogy nem hulladékot tárolok és működnek.
    Azt azért nem mondhatnám, hogy a kiszanált holmikat vinnék, mint a cukrot. Na de majd alakul.
    Lehet megválok a régi pci-e tesztkonfigtól is. Igazából nincs értelme kettőt tartani. Ara gondoltam maradna egy BH6 full konfig, a 478 és a 775 tesztlap és pár dobozos szép deszka tartalékba.

Új hozzászólás Aktív témák