- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Igen is meg nem is!
A C64 verzió szerintem messze nem adja azt, amit az Amiga.
A PC-s se ugyanaz, jelentősen átdolgozták a grafikát, a főhős rajza nem is tetszik, de a tájat és az ellenfeleket csípem (több a szín és emiatt finomabbak is az átmenetek és nem is kiabálják túl a tereptárgyak a szereplőket), a zenét pedig egy az egyben átemelték Amigáról, na meg SB16-on szól is, ahogy kell.
Mivel én magam C64-en nem játszottam, a framerate-ről nem tudok nyilatkozni.
Egyébként van még lejjebb, mert a ZX Specturm szintén 8 bites, de nincs semmilyen segédhardvere mozgó grafikához, ráadásul még félelmetesen ronda is rajta a játék. És arról egészen biztosan láttam Youtube-on át is, hogy szaggat mint állat
Na de. Ismét léptem lefele, és ezúttal sikerült megtalálnom egy olyan lépcsőt, ahol már elkezd szaggatni. Eredetileg arra gondoltam, hogy előveszem a 386SX40-emet, utána pedig tanácstalan leszek, de kezembe akadt egy DX, amit vissza lehet jumperelni 20MHz-re.
Na itt már be-beszaggat még 26kHz-re visszaszabályzott zenével is, 44kHz-en pedig már komplett hangok kezdenek kimaradozni, mintha eltévesztené, hogy mikor kell elkezdeni játszani
Szóval a határ valahol a kettő között lehet.
Persze, turbo gombbal lehetne lassítani a 40-est is, de az egyrészt cheat, másrészt meg elefánttal mennék a porcelánboltba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest