- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bacsis #53912 üzenetére
Nincs sajna a seggén DSUB, úgyhogy próbáltam betenni egy PCI-os S3-at és ramokat is, de semmi reakció a proci melegedésén kívül. Feltettem a kérdéseimet Facebookon is a hazai retro csoportban és rögtön ki is okosítottak, hogy a lap nem is fog indulni a 3. tápcsati nélkül, ott kap még a rendszer +3V-ot, enélkül esélytelen. Tehát az ATX-es megoldásom befuccsolt. De aztán jelentkezett egy tag, akinek vannak ugyan modellszámban eltérő, de mégis szinte ugyanilyen IBM masinái és az egyik halott lapos, abból lehet sikerül megboltolni a tápot, ami elvileg passzolni fog. Meg közben úgy néz ki veszek még tőle 1-2 ilyen 486-P1 körüli IBM PC-t, mert olcsón adja őket, aztán majd jövök beszámolni melyikkel mire jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2600X / Beszámítás OK!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest