- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zoltanz #53473 üzenetére
Compaq Contura 4/25 (ff noti) amire úgy van telepítve és bőven jó rá a Win95 és nem tartott sokáig a telepítés sem
MD
L -
flymi
addikt
válasz
zoltanz #53473 üzenetére
Na látod, ezért nem szeretem magam ennyire régi cumókkal szivatni, floppykat már évekkel ezelőtt kiszórtam, nincs egy se. Szeretem ezeket a retró hardvereket, de nekem az is elég, ha tudom róluk, hogy működnek.
Anno volt két ugyanilyen lapom, mindkettő hibás volt. Csak másfél napom ment rá, hogy végül feladjam. Déli híd hibásak voltak azt hiszem. (usb/ps2 portok nem mentek, 10 merevlemezből 1-et ha felismertek, win nem települt, ...) Ezszerencsére jó helyről való, pöcc röff megy most már rajta a w98. Frissen telepítve gyorsabban bejön mint a win7, a kikapcsolás meg maga a mámor. Leállítás és 2 másodperc múlva már le is állt.Beállítottam. 133FSB-vel 1400MHz-en (10,5-es szorzó) szalad a proci, nem is szeretném nyúzni. A Titan hűtőt kicsit túlzásnak érzem rá.
Mára ennyi volt, a rendszer felállt. Holnap még próbálkozom plusz ramot pakolni bele, teszek fel rá néhány programot aztán részemről kész.
Gondolom majd lehet 640x480-ról magasabb felbontásra állítani a monitort ha felkerült a videolassító drivere.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az ATI Fury Maxx mit produkálhat. Esetleg akinek van/volt, tudja hogy kell rábírni, hogy mindkét chip működjön? Van valami trükk? Vagy ENNYI?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest