Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Nehéz beleképzelnem magam ebbe a szándékos önszopatásba. Meg lehet csinálni, de 20-szor annyi idő és frusztráció. W98 már önbootoló CD-s... Egy Hirennel meg lenne partícionálód meg plop boottal USB-d.
Csak van nagy géped mindennapi használatra. Vagy egy valamennyire modern, P4 mondjuk XP-vel. Laptop is jó.
Néhány lemezt "muszáj" kiírni, de legjobb lenne, ha lenne floppyd a korszerű gépben.
Én még 2010-ben vettem a SATA DVD íróm adatlapos gépbembe 5k HUF-ért újonnan, floppy meg ingyen volt. Azóta kaptam 2 db IDE DVD írót úgy, hogy nem szaladtam utána különösebben. Win10 alól is azt csinálok amit akarok (Winimage 9.00).
Ezzel kéne kezdeni szerintem. Ez a retrózás alapja, hogy tudj kommunikálni. Esetleg még egy 4-8 portos 100-as switch amit tudok javasolni.Az Iomega ZIP-100-am IDE és LPT verzióban az már tényleg ínyencség, de az is hatalmasat lendít előre a retro tempón. Viszont annak elszállt az ára mostanra...
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun