- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon #48797 üzenetére
ATI kártya a Socket 462 konfighoz:
A tápcsati mellett a sárga kondit utólag tettem rá, mert fél lábon lógott egy SMD elkó. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam csak a tápot szűri, arra meg van elég másik... De mégse, anélkül csak sípolt bambán, gondoltam rossz az egész és megnéztem mi van a borda alatt. (A kinyomódott paszta volt kiszáradva, ami a magon volt azzal semmi gond nem volt.) Nem találtam semmit úgyhogy végül kimértem, hogy nem is a tápra vezet (2V-ot szűr, ami a RAM-ok tápja).Működik. Kicsit overkill, mert 4x olyan gyors, mint a 9600PRO. A Nature tesztben 330fps-t is láttam tőle (csúcsérték). Kissé gyenge hozzá a 2500+ Barton.
Értelemszerűen megpróbáltam egy kis OC-t, de a procim vagy inkább a lapom elég antituning példány.
166 helyett 170-es FSB-n még stabil. 175-n már a nature tesztben fél percen belül jön egy tök üres kék képernyő. (hiába adok neki feszt, semmi se változik).
200-as FSB-n 24 órás memtest86+ és prime95 teszt is lefut! Ennek ellenére a Nature teszt nem fut le egyik VGA kártyával sem.A ventiprofilja elég baráti. 70 fokig minimumon megy a maximumot 90 fokon adná rá. Leginkább csak halkan kattogó "kommutátor zaja" van. Üzemi hőmérséklete 3DMark 2001-ben 75 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest