Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz Bile Demon #48797 üzenetére

ATI kártya a Socket 462 konfighoz:
    A tápcsati mellett a sárga kondit utólag tettem rá, mert fél lábon lógott egy SMD elkó. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam csak a tápot szűri, arra meg van elég másik... De mégse, anélkül csak sípolt bambán, gondoltam rossz az egész és megnéztem mi van a borda alatt. (A kinyomódott paszta volt kiszáradva, ami a magon volt azzal semmi gond nem volt.) Nem találtam semmit úgyhogy végül kimértem, hogy nem is a tápra vezet (2V-ot szűr, ami a RAM-ok tápja).

Működik. Kicsit overkill, mert 4x olyan gyors, mint a 9600PRO. A Nature tesztben 330fps-t is láttam tőle (csúcsérték). Kissé gyenge hozzá a 2500+ Barton.

Értelemszerűen megpróbáltam egy kis OC-t, de a procim vagy inkább a lapom elég antituning példány. :(
    166 helyett 170-es FSB-n még stabil. 175-n már a nature tesztben fél percen belül jön egy tök üres kék képernyő. (hiába adok neki feszt, semmi se változik).
    200-as FSB-n 24 órás memtest86+ és prime95 teszt is lefut! Ennek ellenére a Nature teszt nem fut le egyik VGA kártyával sem.

A ventiprofilja elég baráti. 70 fokig minimumon megy a maximumot 90 fokon adná rá. Leginkább csak halkan kattogó "kommutátor zaja" van. Üzemi hőmérséklete 3DMark 2001-ben 75 fok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés