Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
koszi sracok
b tervnek indult, de lehet az isa slotok szama miatt a lesz majd belole. ami visszatart, hogy demokhoz keves lenne. dosos demok meg jocskan mentek 98-99 kornyeken is, amihez mar keves az mmx. a k6tal nem szimpatizalok, nem fuz hozza semmi emlek.(#44030) DarthSun: most mar elegge berendezkedtem ra, hogyan tudom ujszeruve varazsolni oket

(#44027) DarthSun: nekem nagyon pozitiv meglepetes, nem szamitottam sokra... a masik, hogy ennyire
mindenfele kecmec nelkul mukodik. nem kellenek se emulatorok, se sw, csak megy. a digitalis resz, mivel alig van tamogatva, nem lesz hasznalva, csak tarskartyakent fog mukodni a midiporton keresztul.(#44032) krisz67: ezt nem igazan ertem... ez egy sima at layoutos lap (a kornak megfeleloen atx/at tappal).
(#44033) Krissz80: awe32bol van olyan, amin van opl3, akkor egy kartyaval meg tudod oldani.
(#44028) DBob: dehogy nincs neki - ez egy rendes daad hangkartya is, nem csak midi. 16 bites sztereo, ezert nem ertem, hogy a jatekok miert monoban szolnak. a miles tamogatja a digitalis reszet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
b tervnek indult, de lehet az isa slotok szama miatt a lesz majd belole. ami visszatart, hogy demokhoz keves lenne. dosos demok meg jocskan mentek 98-99 kornyeken is, amihez mar keves az mmx. a k6tal nem szimpatizalok, nem fuz hozza semmi emlek.