- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
MasterDeeJay #27332 üzenetére
1366-nál az ES nem jelenti azt, hogy szorzózár mentes. Nekem 920-asból volt ES procim, ugyan olyan volt, mint a többi. Annak a foxconn lapnak meg sokallom az árát. Nem tud semmivel sem többet, mint egy Asus P6T vagy egy MSI x58, azok még is 20k körül szoktak menni. Nekem egy evga x58 classified lapom volt. Annó 100k-ért vettem, rá is faragtam vele. Stabil volt, meg minden, csak a biosa folyton cseszekedett, nem látta a 3. memóriát meg egyebek.. El is adtam, azóta P6T V2 deluxe van, ebbe bele csapattam a xeon-t, felhúztam 200-ra a BCLK-t meg 15x-re fixáltam a szorzót, és azóta megy 24/7.
Nekem van sata3 bővítőkártyám, egy ASmedia asm1061. Kingstone SSD-kel meg crucial-al szakít, mint az atom, de nekem a Samsung 840 evo-val sem meg a corsair force 3-al sem megy úgy, ahogy szeretném, szóval nem éri meg, sata2 simán hozza nekem a samu-val a 250mb/s-ot, ami több, mint elég.
ICH10 SATA II + Samsung 840 evo:
-
juliabrilke
veterán
válasz
MasterDeeJay #27332 üzenetére
Vadásznod kell majd lapokat, mert sokat csak sata 2-vel szerelnek.
Meg vigyázz vele, hogy ES procikkal lehet szívni. Nem mindegyik lap ismeri fel őket.
Opteronoknál pl. voltak nagyon első szériás cpuk, amik nem voltak teljesen stabilak.EVGA Classified SR-2 jó neked, az ára talán annyira nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest