Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

válasz frescho #14365 üzenetére

Kifutottam a szerkesztési időből, de a doom demo3 fps-ei is elég alacsonynak tűnnek, a landmark viszont pont uannyi, a superpi 1m sem túl acélos 160-on wt-os viával egyenértékű, míg 180-on a 160-as Sis471-es eredményemhez mérhető (majd a többit lecsekkolom is, de ehhez vannak már lemért eredményeim), most vagy a pci S3 lenne ennyire gyenge (amit kizárnék, hogy ősrégi vesás társainál lassabb legyen) vagy maga a pci port 486-os platformhoz való implementálása (maga a chipset), esetleg bios/cpu beállítások nem a legoptimálisabbak...

• Fenyő

őstag

válasz frescho #14365 üzenetére

Igen gyakorlatban 3x60 (ami elég jó eséllyel megy is a magas fsb okán harapós is) lenne a legoptimálisabb, de csak pci umc chipsetes lapokkal lehet kicsikarni , vesa fronton marad 4x40 vagy marha nagy mákkal a 4x50. Olvastam annó cikked, azt gondoltam, hogy a Pentium gyorsabb lesz (főleg ahol fpu kell), de engem meglepett, hogy ennyivel, szvsz általános használtban azért nem érződik ekkora különbség. Most újfent belenéztem a 3dbench eredmények végett, és elég alacsonynak tűnnek, nálam dx4-100 wt módban kapott 66.6-ot (amit nálad 160-on az 5x86) produkál. Mondjuk furcsa progi ez 3dbench, mert jobban függ a procitól, mint a vga-tól, nálam 160-on Sis471-es lapban 100 fölötti fps-eket produkál (umc498/opti895-el meg 00.0-át, most vagy kiaakad vagy 100-at jelent, ami annak okán reális lehet, hogy viás meg 90.9-et) szinte bármilyen vesás vga-val (mindegyikkel ugyannyit, csak proci/órajel változás esetén változnak az fps-ek vga-ra csak minimálisat, max ha isásat rakok bele, azt azért megérzi :DDD ).

Új hozzászólás Aktív témák