Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz KROK640 #124854 üzenetére

2008-ban vett A64-s notimban is 2GB RAM volt es qrva konnyen "telement" csak sima YT-web hasznalattal az is, lecsuktad a bongeszot es 8-10sec volt amire szo szerint betoltotte a desktop-t meg az ikonokat egyesevel :DDD

aztan amikor vettem a desktop PC-t megint, az amugy eloszor 4GB-l kezdett, de kb 1-2 honap mulva olyan occso lett a RAM, hogy vettem inkabb 8GB DDR3-1600-t bele, es a Geil 2x2GB DDR3-2133 kit-t meg atraktam egy masik PC-be, amit eppen raktam ossze vkinek

tobb RAM-nak nagyobb ertelme volt vegulis, mint a magas orajelnek, mert a kevesebbet swap-lt, akkor meg a HDD-re.... SSD meg heroin dragasagu cucc volt

aztan utana vettem bele karacsony korul SSD-t is, amikor a "lelektani" 30k-s ala ment mar a 120GB-s darabok ara
    Samsung 830-s ment bele, ma is megvan meg ebben az i5K-ban is
    na, az meg jol seggbe rugta a kis A64-t

sokkal hasznalhatobb volt a 4c4t A64-II-X4-631 a 8GB RAM +SSD-vel, mintha vettem volna ~ugyanennyibol egy i3 4GB RAM-l, mert a hasonlo szintu anyulap is tobbe kerult ahhoz, meg a CPU is joval tobbe fajt
    az ardiffibol meg ~kijott az SSD ara
    RAM nem par 6-7k volt akkor 4GB, amikor 8GB-t vettem akkor az brutto 10k(!) alatt volt hajszallal

sima web meg YT kozben sokkal "pattogosabban" ment minden, ablakvaltasok, barmi megnyitasa, a tobb RAM miatt kevesebb volt a swap is, meg az is HDD helyett SSD-re
    de a Win7-x64 8GB RAM-l mar ritkan swap-lt amugy is siman Win-ben hasznalva meg csak web-zgetve, YT-zgatva

Új hozzászólás Aktív témák