- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #121865 üzenetére
Ezzel nagyobbrészt egyetértek.
Mondanám ugyan, hogy látnád 2660MHZ-en mit csinál egy Athlon XP, de azért nem volt gyakori korántsem, hogy eddig húzták volna őket az emberek, javarészt 2200MHZ-en Bartonok maradtak eddigre.
Nekem 1024-es felbontáson a 7300GT mellett nem is annyira a kevés FPS kezdett a baj lenni (hangsúlyzom 2660MHZ felett) hanem az SSE2 hiánya, ami miatt sorra nem indultak el a címek.
Ezért is lett az, hogy 2009 őszén már nem volt mese váltani kellett, mertmár akármit csináltam vele, kevés volt. Ha jobban belegondolok, ígyis időtálló volt, 6,5 évet húztam ki vele, ami akkoriban elképzelehetetlen volt, mivel előtte kb 1 évente kellett cserélgetni a gépet. Utáána a Phenom 9500-al 4 évet bírtam ki, de igazából már 1 év után cseréltem volna csak nem volt pénzem, így az kényszer megoldás maradt. Az Athlon XPtől talán csak az I3 4330-as gépem bírta tovább, bár inkább forma-forma volt a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Búvárkodás
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest