- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Rowon #119945 üzenetére
és KROK640
Persze, hogy használjuk, az ITX jó.
Sok konfig van feleslegesen nagy házban, sok alaplap feleslegesen nagy. Sok gépben nincs egyáltalán bővítőkártya, sokban csak vga van, sokban csak 1-2 háttértár van, stb. ITX ház amúgy van sok méretben, 3-4 litertől mATX házakkal vetekedő 30+ literesig. IGP-vel, 1 nvme ssd-vel elég az előbbi, nagy táppal, nagy vga-val, sok merevlemezzel vagy vízhűtéssel könnyű a nagyobbakat is megtölteni. Ha jól össze van rakva, nem rohad be jobban, mint egy nagyobb házba, és nem nagyobb a szükségesnél. Én imádom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Rowon #119945 üzenetére
"Én se látom sok értelmét az ITX configoknak, mert kicsik, nem fér el bennük semmi, plusz beléjük rohad minden hardver." +1
De legtöbbször a helyhiánnyal magyarázzák. 20 éve mikor 3× akkora CRT monitorja volt fele akkora képátlóval és telefonja is nagyobb volt, akkor persze még elfért
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest