- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001 #119949 üzenetére
Manapság sok minden a lapra van integrálva így nem kell neki extra hely (hangkártya, LAN) ez igaz. Viszont az ilyenből az ITX lapok erősen kompromisszumosak (1-2 memória hely, szinte semmi bővítési lehetőség) és sokszor felárasak a házakkal együtt is.
"sok merevlemezzel vagy vízhűtéssel könnyű a nagyobbakat is megtölteni" --így van
az ITXeket meg nem lehet.
Én egy ATX házat használok mATX alaplappal, 2HDD-vel, 2SSD-vel (egyik SATA), ODDvel, és még sosem éreztem, hogy "fölöslegesen nagy" lenne. Ráadásul fér még bele HDD/SSD, ha akarom akkor 1-2 kártya, jah és az RTX 3080-am is belefér, ami nem hátrány
Én ezt az ITX dolgot úgy látom, hogy felárért lelimitálom, mind hardverméret, mind teljesítmény (hűtés) terén a konfigomat.
Pár helyen célgépnek persze bőven eltudom képzelni (pl boltban, alap irodai feladatokhoz) de egy mezei usernek ha "nincs helye" akkor inkább nagyobb szobára, vagy átrendezésre van szüksége. Szerintem.
A nagy méret engem nem zavar, sőt, örülök, hogy nem az alapján kell pl VGA-t választanom, hogy belefér-e a házamba, hanem csak a pénztárcám alapján.A mini PC megint más, mert ami jó eséllyel belefér egy övtáskába/nagyobb kabátzsebbe, az már megint más kategória, bár ha mellé hordozni kell a billentyűzetet és egy monitort is, akkor sok esetben az is zsákutca lehet.
De neked szerintem ebbe az ITX gépbe van egy nagy adag nosztalgia faktor is, mint nekem a midi towerekbe...
(nyilván meggyőzni ez a komment sem/nem fog, így ha rám hallgatsz, akkor azt használsz amit akarsz, csak merő jó indulatból terelnénk egy jobbnak tűnő megoldás felé)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest