Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Képzelem. De itt is a 166-osokon hiába a 64MB, olyan lassan jött be a Win, hogy azt hittem, hogy baja van a gépnek, de mindegyiken ilyen lassan jött be.
Igen, sokkal jobban megérte volna ilyen gyors gépekkel, negyede annyi ember, negyede annyi géppel, de szerintem hamarabb meglettünk volna sokkal, és bérekre kevesebb ment volna el, vagy sokkal többet tudtak volna vállalni. De vagy az akarat vagy az ész nem volt meg ehhez. Eleinte zavart, aztán már nem, mert úgyis csak netezni jártam be, ami akkor otthon nagyon sokba került volna, így meg két buszjegy áráért 6 órát netezem egy gyors nettel (otthon annyiból fél óra sem jött volna ki) és még fizetést is kaptam minden hónap 5-e körül
Sajnáltam is, mikor végetért...Egyébként volt 1db P4 1600-as 512MB RAMmal, a nagyfelbontású légifotók összeillesztésére, persze a kevés RAM miatt egy idő után minden progi crashelt a hatalmas több tízezerszer tízezres fotók és a kevés RAM miatt, meg egy dual opteron amit kb semmire sem használtak, de a közelébe se lehetett menni hivatalosan.
2003.11.28 : hát igen, még ekkor sem lett volna késő a váltás
micsoda gyönyörű nap volt konkrétan az egyébként, egy péntek, és emlékszem, hogy este egy szórakozóhelyet is meglátogattunk, lévén megkésve de az X+1-edik szülinapomat ünnepeltük
és igen, akkor még javában ott dolgoztam a térinfón.
Az árlistát meg jó nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnáltam is, mikor végetért...
DarthSun