Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz hobizoli #118328 üzenetére

Képzelem. De itt is a 166-osokon hiába a 64MB, olyan lassan jött be a Win, hogy azt hittem, hogy baja van a gépnek, de mindegyiken ilyen lassan jött be.

Igen, sokkal jobban megérte volna ilyen gyors gépekkel, negyede annyi ember, negyede annyi géppel, de szerintem hamarabb meglettünk volna sokkal, és bérekre kevesebb ment volna el, vagy sokkal többet tudtak volna vállalni. De vagy az akarat vagy az ész nem volt meg ehhez. Eleinte zavart, aztán már nem, mert úgyis csak netezni jártam be, ami akkor otthon nagyon sokba került volna, így meg két buszjegy áráért 6 órát netezem egy gyors nettel (otthon annyiból fél óra sem jött volna ki) és még fizetést is kaptam minden hónap 5-e körül :D Sajnáltam is, mikor végetért...

Egyébként volt 1db P4 1600-as 512MB RAMmal, a nagyfelbontású légifotók összeillesztésére, persze a kevés RAM miatt egy idő után minden progi crashelt a hatalmas több tízezerszer tízezres fotók és a kevés RAM miatt, meg egy dual opteron amit kb semmire sem használtak, de a közelébe se lehetett menni hivatalosan.

2003.11.28 : hát igen, még ekkor sem lett volna késő a váltás :D micsoda gyönyörű nap volt konkrétan az egyébként, egy péntek, és emlékszem, hogy este egy szórakozóhelyet is meglátogattunk, lévén megkésve de az X+1-edik szülinapomat ünnepeltük :D és igen, akkor még javában ott dolgoztam a térinfón.
    Az árlistát meg jó nézegetni :)

Új hozzászólás Aktív témák