- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Szerintem meg a Seagate-k nem rosszak, igaz, ezt úgy a 250-esekig mondanám, nagyobb nem nagyon gyakori nálam

Ami gáz szerintem, és sok a rossz (szintén eddig a tartományig) az a Samsung. -
-
-
-
-
-
-
Neszenektek Ati FX5200
-
-
válasz
Yutani
üzenetére
Van egy Ti4200is ha jól emlékszem, de már azt sem linkeltem, az MX440 meg még ahhoz képest is tömegcikk, nemhogy az 5900XT-hez képest.
De én is szerettem ezeket, a GF2-ket is meg a 4-eseket is, de utóbbiból is inkább a 128 biteseket, amik simán verték a 64 bites FX5200-akat. (a linkelt MX440-nél pont ezt nem írják, bár szerintem többen megmondják ezt a sebességekből - de itt a mem sebesség is hiányzik)
Tényleg, FX5200 volt 128 bites (persze olyan ami "elterjedt" is volt)? -
Nagyjából ennyi az érdekes AGP vga az aprón.
-
válasz
bacsis
üzenetére
Ha már többször eljátszotta, és 478-as is, akkor én azt mondanám, elkapta ez a példány is a szokásos 478-as betegséget, vagyis megszakadt a lap.
Hogy belül, vagy az északi híd, azt sose tudtam, de tipikus - annyira feszíti, vagy feszítette a gyári hűtő, hogy leoldás, majd megfeszítés után már hol indul (amikor nincs épp kontakthiba), hol nem.
Nekem is van egy ilyen a szekrényben, az is Abit, csak az VI7. Az mondjuk AGP hibás is bónuszként. -
-
-
-
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ja hogy a bal alsó sarok első kettő.
Az más.
Keresztkérdés 1.: honnan nézve bal?
Keresztkérdés 2.: honnan a pötsből tudjam hogy azok mit csinálnak? (még akkor is ha a 4 balból kiderül hogy ez melyik bal)
mod: valami kép lenne itt? mintha bugzana a motor, egyszer bevillant valami, de amúgy általában nem látok képet

Majd később megnézem, hátha - de borítékolom hogy akkor sem tudok semmit mondani, és nem sok ember lehet a földön aki tudja hogy ott alul ki kivel van
Szóval ki kell próbálni, nincs mese - az is lehet hogy eleve zárlatos. -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ha abból indulunk ki hogy nem egy 775-öst néztem meg neked, amiről hiányoztak, és egyiket sem zavarta, plusz bacsis is ilyeneket árul, akkor szerintem ez is simán mehet gond nélkül. Ha csak ez a baja.
De az ugye nem garantált. -
válasz
csabyka666
üzenetére
-
-
A sata csati műanyagja törött le?
Nekem is ez van egy ssd-vel, de nekem megvan a letörött darab, benne van a sata kábel csatijában, így használható az ssd.
Ha eltűnne, arra is megvan a tervem, simán levágom egy sata kábel végét, és ráforrasztom fixre az ssd csatijára a kábeleket - simán forraszthatónak tűnik a csati, meg vastagak is a lábak, nem lesz túl nagy feladat így első ránézésre. -
válasz
frescho
üzenetére
Nem lehet hogy hibás a proci?
Vagy a biosban kellene valamit mókolni esetleg.
Én ezt csinálnám:
1. 6x86-tal prime95-tel ellenőrizni, stabil-e a gép
Ha igen, bios nyaggatás.
Ha ez után se jó, de prime szerint igen, akkor passz.Plusz opció: állítasz a jumpereken procicserekor?
Nem lehet hogy akkor többre állítod az fsb-t és a pci nem 33-at kap? -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Most én is tegyek be egy Ferrarit, hogy kell ilyen valakinek, mert nekem nincs?

-
válasz
bacsis
üzenetére
Te tudod a legjobban, ilyet simán megoldok - pontosítok akkor, arra lennék kíváncsi, hogy ezt komplexen adják, hogy Pistike is megoldja, vagy mindenkinek ki kell találni erre valami okosságot.
Vagyis van-e rá normális gyári megoldás, vagy csak az okosak meg kreatívak tudják használni?
Mert enélkül ez kb. olyan mintha árulnék egy autót ami benzinnel megy de még nem találták volna fel a benzint (nem Sanyira értem hanem a gyártóra). -
-
-
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Belemegy, csak nem minden lap kezeli.
Nekem 3000-es volt egy Giga lapban, tök jó volt a fogyasztása.
Gondolom most jön a kérdés, honnan tudod hogy kezeli-e.
Onnan hogy kipróbálod
Máshonnan elvileg nem. De több kezeli mint nem.
Csak a hűtésére vigyázz, mert ugye a hűtést kupakosra tervezték, ez meg nem az, így nem ér le a borda ha normál állapotában van a lap.
Ha tovább is érdekel, szólj. -
-
válasz
unclefucka
üzenetére
Áááááá, azt se tudod hol van.
Meg az árajánlatokat várok az tipikusan az a kategória, amire senki nem ír semmit, mert eleve elmegy a kedve az egésztől.
De én adok érte 3-at.
Bár erős a gyanúm hogy arra nem nagyon jönne pozitív válasz, amire meg igen, azért már 775-öst kapni. -
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem.
De tuti találkoztál vele ha volt nvidiás lapod ami halott volt
Ha mindenhogy próbáltad, akkor ne titkold, nem kell felesleges köröket futni egy részletes leírással
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nézd meg proci nélkül.
De szerintem chipset zárlat.
Pár indítgatás után (összességében mejen 1-2 percet) nézd meg mennyire forró a chipset hűtője. -
válasz
csabyka666
üzenetére
Talán a táp. De arra is kicsi az esély, mert ez saccra 115 wattos, és nem hinném hogy ilyen gépre nagyon költenének, meg azt sem hogy sokan használnak még ilyet.
A ház ugyanezen ok miatt jó lenne, csakhogy spéci táp van benne, ami meg kicsi, így a felhasználhatósága is erősen korlátozott. -
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Srácok, ha valaki ilyet csinál, mérjen már rá hogy a két forrpont biztosan nincs kapcsolatban egyik lábbal sem?
Mert akkor nem kellene vakargatni, elég lenne az alaplap hátulján ráforrasztani a drótot a forrpontra - ez könnyű is, megszüntethető is, meg szép is.
Bár nem hinném hogy aki erre rájött, az nem gondolt volna erre, de hátha... -
válasz
csabyka666
üzenetére
Én egy hasonlót adtam el bacsisnak, csak az működött is, az 410 cdt volt, tft-s, +16 mega rammal, azt adtam 3-ért...
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Az értelme az az hogy fizetős, egy bizonyos összegért kapsz egy jelszót, amit csak te használhatsz.
Viszont jó lenne, ha nem lenne sorbanállás a notebooknál, hanem menne közben a telefonokon is. -
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem retro kérdés, de akik sokat járnak ide, beszélgetni, azok tudják hogy miért itt kérdezem - mert itt sanszos az értelmes, használható válasz, hála a sokat tudó kollégáknak.
Értem én hogy ez így elsőre furcsa, keveset voltál még itt, az 3 reklámozási tevékenység meg egy "
" volt, de ez a topic több mint amit a címe elárul 
Mac address: írtam, nem egy fix, hanem bármilyen, de az egy db.
Konkrétan, kapsz egy jelszót, amivel csak egy eszközt enged fel a hálózat, de jó lenne több eszközön használni. -
Először itt kérdezem, hátha...
Ti hogy oldanátok meg, ha adott egy wifi jel, de arra csak egy mac address csatlakozhat (nem egy fix, hanem egy db tetszőleges), hogy több eszköz is csatlakozhasson?
Pl. notebook csatlakozik, wifin, az meg a lanon átadja a jelet egy wifi routernek, vagy van ilyenem is:
Linksys wap54g, ezt is fel lehet használni
Video - bár ez alapján nem tudom, a noti pl. megosztja-e a bejövő netet az acces point felé. -
-
-
-
-
-
válasz
unclefucka
üzenetére
Tudom hogy neki, csak te világosítottad meg az elmémet, hogy benéztem én is a fekete floppyt

-
válasz
unclefucka
üzenetére
Hú, én is azt hittem hogy keres fekete floppyt meg ata33 ide kábelt

Ez viszont nekem is lehet - kék tuti van
-
-
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Ott van rajta, Abit KX7-333
-
Biosban több felé is keress ilyen beállításokat, pw button, stb.
Valamint hülye kérdés, de jó helyre dugtad a bekapcs gombot? (nem jó lábakon is bekapcsolhatja a gépet, de a ki már nem megy)
Illetve, a gomb 100%-os? Amikor nyomod folyamatosan zár? Próbáld direktbe a lábakon csavarhúzóval is. -
-
-
válasz
frescho
üzenetére
Egy dolog amit nem értek tervezésileg, 462 mellé 4 ramslot jár, majd a fejlettebb 754 mellé már csak 2.
Egy esetben lehet mindegy, ha max. 2 giga ramot kezel a lap, de ez 4 gigát kezel. Vagyis az felejtős 754-es procival.
Bár az is igaz, a 754-es lapok is 2 vagy 3 ramslotosak voltak leginkább, így cserével sem nagyon volt felhasználható a pl. 4x256 vagy 4x512 a lap 462-es idejéből. -
-
válasz
quailstorm
üzenetére
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Talán DarthSun-nak adtam el az utolsót

De megnézem neked.
De az is lehet hogy eladja neked a csodakártyát
kérdésre: szerintem egyik se az, azok modernebb, kisebb, laposabb ramokkal voltak.
De rá is van írva hogy milyen, kérdezz rá.Vagy kérd meg Darth-ot hogy fotózzon neked.
-
Nincs valakinek pár db 8 mm magas, minimum 680/4-es kondija?
Akár rossz lapon is.Rive:: én is most ismerkedtem meg a fenti módszerrel, találtam egy 1000/4-eset, és kipróbáltam a lábak lehajtását, alsó lap leszedését, pont a fenti "hiányom" okán.
De ezt azért nem mertem javasolni
Gondolj bele, sosem csinált ilyet, szerintem a merev drótláb benyomása sem fog elsőre könnyedén menni (max. teljes luktisztítás után, de az megint nem elvárható), az smd lába meg olyan "ránézek, elhajlik" lemez. -
-
-
-
-
-
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Nem csíter - és tuti nem azért nem írt vissza privátban....
Mindössze annyit csinál, hogy a 4 magos procit kérő játékok futnak 2 magos procival is.
Legalábbis az a verzió ami most érdekes. De nem ezen múlik hogy miért nem indul.
Amúgy nem utánanézést kértem (írtam hogy nincs ilyen infó a neten nagyon, csak kérdés...), hanem pusztán tapasztalat-megosztást, ha van.
Szóval köszönöm a feltételezést, semmi gond ha nem akarsz utánanézni, még egyszer, nem is kértem.
És nem is vetemednék olyanra amit feltételezel. Meg nem is játszottam sosem multiban.
Szóval egy egyszerű kérésre sikerült jól elkanyarodnunk...
quailstorm: olyanom nincs és nem is tudom mi az,de nem is kell

Amúgy megfejtettem, .net 4 kell neki elvileg, az fent is volt, de mégsem ment, viszont a 4.5 felkerülése után már megy.
-
-
-
Ismeri valaki az Extreme injector progit?
Konkrétan, tudja valaki hogy miért van ha nem indul Win7 alatt?
(Win7 64 bit alatt elvileg fut, oda is tervezték, nekem mégsem indul - de 32 bites XP alatt igen, csak szól hogy nem igazán ide tervezték)
A neten fellelni néhány ilyen jellegű kérdést, de választ nem
Bónusz: itt is kédeztem egy seniortól hogy mi az oka, mert írta egy topicba hogy nem indul neki, de annyit se ír vissza a belépések ellenére hogy nem tudja....
Pedig ő ezer helyen kér segítséget
Na ezért kérdezem itt, mert itt ilyen nem fordulhat elő
-
Én elég részletes kondicsere-leírást eszközöltem itt valamikor, "közkívánatra".
mod: meg is van
-
válasz
Szokratész
üzenetére
Mondom, nézd meg amit én hirdetek (annyiért sem jelentkezik senki érte, pedig "ég és föld" a két konfig), plusz az enyém komplett gép, és monitor is van ajándékba.
Szóval szerintem itt eleve senki fantáziáját nem mozgatta meg, de ha árat kérnél rá, ha az enyém 6, akkor ez 2 (én mondjuk annyiért komplett gépet adtam el, gyorsabb provival, minőségi táppal, stb.).
De nem az a gond hogy sok vagy sem, hanem egyszerűen nem kell senkinek.
A másik géped meg jó áron (hogy el is vigyék esetleg) 11-12, alkatrész áron meg 13-14. -
válasz
gerlaip
üzenetére
Nem feltétlenül érte volna meg jobban.
Ki kellett szolgálni az olcsóbb áru utáni keresletet is, és mint látható, gyakorlatilag egy soron készült a drága meg az olcsó.
Ugyanez volt a P166 meg P200 esetében is, legyártottak egy csomót, de akkora volt a kereslet a 166-osra, hogy a gyártósorról lejövő 200-asokat eladták 166-osnak, míg a 200-as "alig" ment.
Aztán rájött mindenki hogy jó az a 166-os, így méginkább azt vette mindenki és a 200-as még kevésbé ment
-
-
Azt írja:
Látszik, hogy egy ellenállás máshol helyezkedik el. A Radeon 9500 esetében ez a 2-3 pontok között helyezkedik el. Ha ezt "likvidáljuk", és helyette az 1-2 pont közé egy 6.8 kOhm-os ellenállást forrasztunkEzért írtam, nem egyértelmű hogy átforrasztás, nem pedig levesz - kidob - más értékű máshova visszatesz.
Mármint a leírásban.
De neked elhiszem.
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Izgi.
Egyet hiányolok a cikkből - nem írja hogy amit le kell szedni, az mekkora, de úgy tűnik a leírásból, az vagy nem akkora, vagy nem tudja a szerző hogy mekkora. -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Az érdekesen hangzik. (nekem az ilyenek az érdekesek
)
Más értékűt kell beforrasztani, vagy egy meglévőt kell más pozícióba átforrasztani? -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Na valamiért most ez a link a jó.
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Látom megint lejött a lényeg

Semmi esetre sem az árat kritizáltam, hogy sok az ezért (miért is? nem igazán tudom pontosan).
Szó sincs semmi ilyesmiről amit írsz, hogy 2500-ért dual core-t várok, nem is írtam semmi ilyet, érteni sem értem hogy mi ad okot ilyen következtetésre, miből olvastad ezt ki.
Egyszerűen normális kommunikációt várnék, ami szerintem elég alap lenne.
Vagyis hogy leírja hogy milyen lapról van szó, milyen táp van benne, milyen az a vga, stb.
Az egy dolog hogy van akinek megfelel ilyen apró, de engem addig nem izgat egy termék amíg nem tudom hogy mi is az pontosan. -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ha valaki ennyire nem képes normálisan leírni hogy mit árul, az eleve nem sok jót jelent

-
válasz
Szokratész
üzenetére
Ez igencsak horror árban van.
Csakúgy mint a másik géped.
Nem reklám, de nézd meg én mit hirdetek 6-ért, és érdeklődés sincs.
De azért köszönjük a lehetőséget. -
-
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Hagyd, majd eljön neki is az az idő amikor már nem akar egy napot letagadni a korából

-
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Szerintem az a korrekt ár, illetve talán 1000-ig rendben van.
Nekem is van egy, reg ecc, egy 478-as lappal jött, ennyiért nem adnám el, többért meg azért mert nem vagyok pofátlan, plusz jól is jön az sokszor, így megtartottam. -
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ha az Turtle Beach akar lenni, akkor az igen nagy név volt a korában, és nem sokaknak volt, mert kegyetlen drága volt.
Én személy szerint nem is láttam élőben, ami azért nem semmi.
A vége felé nekik is volt olcsóbb kártyájuk, de annyira az sem volt elterjedt. -
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Részletezd picit jobban.
Ha rá van dugva a tápcsati, mennek a ventik, csak kép nincs, vagy nem is mennek a ventik, ahogy korábban írtad?
És ha nincs rádugva?
És ha rá van dugva de nincs a lapba bedugva a kártya?Mi itten dokik vagyunk ám, és gyógyítunk, ha lehet, de ahhoz a betegség részletes leírása kell.
Csak bacsis mondja hogy boncmesterek vagyunk akik temetik a cuccát
Igaz, sok esetben a való életben sincs sok különbség a két szakma képviselői között, de mi itt a jobbik fajta dokik vagyunk
-
Fentiekkel az a problémám 9500 ügyben, hogy ha csak nem ismeri fel a lap, akkor attól még a ventik mennek.
Ha egy venti sem megy, az zárlat.
Reméljük a mostani a szabályt erősítő kivétel, de így messziről én erre gondolnék elsősorban. -
-
-
válasz
bacsis
üzenetére
Természetesen tudom az újabb kérdésre is a választ, de nem lenne korrekt ha megint én aratnám le a babérokat, így meghagyom másnak a válaszadás dicsőségét

Sérült fájl tipikusan lehet a hdd mellett a hibás memória következménye is, jelen esetben a korábban tapasztalt anomáliák simán okozhatták ezt is.
Amennyiben egyik nap jó volt, de másik nap már sérült volt, abban az esetben a hdd fat-je sérülhetett.
Ha egyből rossz lett volna, a kicsomagolás után, akkor meg az adatátvitelkor változott volna meg a kiírt tartalom a bejövőhöz képest, hibás memória-működés folyományaként. -
-
-
-
-
válasz
bacsis
üzenetére
Igen, én is gondoltam ilyesmire is, a lassabb elhalás is erre is utalhat, vagyis hogy nem egyik pillanatról a másikra adja meg magát.
Csak a kérdésben arról volt szó, lehúzva - visszarakva megint látja a gép, és gondoltam hátha nem ez a nyűgje.
Bár attól még ez is lehet, ahogy írod, kiteszi a fejet, majd áram le - föl, és elfelejti hogy miért állt le, és megint megy egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" volt, de ez a topic több mint amit a címe elárul