Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
klepto
addikt
Kipróbáltam. Az első gépem utáni konzolkorszakom lecsengésével beszerzett második gépem egy ECS K7S6A alaplap, egy 1,7+XP proci társoságában kapott helyett a gépemben. Ezzel sehogy nem voltam megelégedve, a lap ment, az Acorp jött, és mintha egy Trabiból átültem volna egy Ladába. Egyből gyors, és tuti lett a gépem. Aztán gondoltam egy nagyot, a lap+proci ment, majd egy Gigabyte és egy 2,4-es Celeron jött. Na ez maga a csalódás! A Ladából vissza egy Kispolszkiba, ami amelett, hogy lasabb, iszonyat instabil! Az Acorp ehez képest az AMD-vel maga volt a földbeépített páncélszekrény. Azt semmivel nem tudtam megölni, míg ez a sz@r óránként kifagy, ha szerencsém van. Ha nincs, akkor 10 percenként nyomogatom a reszetgombot :O
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest