Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
válasz apollo12 #6116 üzenetére
Én most vettem FX-4100-at, ASUS M5A78L LE lapom bő 6 hónapos, elviekben tudnia kellett volna az FX-et a 4.06-tal is, de amint betettem nem ment, muszáj volt frissíteni, most 9.02-vel hasít rendesen.
Egyébként akik az FX-ben kételkednek, üzenem hogy X4 965 Black (@3.8) procirólról váltottam kíváncsiságból, teljesítményben (@Turbo off, 200x20=4GHz/mag/alapfesz) hozza nekem ugyanazt simán, hisz a játékok minimum ugyanolyan jól mennek, hanem jobban, a normál felhasználásban sem lassult semmit a gép, és a szintetikus tesztekre meg sz@rok rája
Ja és a lecserélésből egy kis lóvé is megmaradt !
[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
válasz szuk_jozsef #6135 üzenetére
Mint ahogy akela mondta, nézz be a másik topikba, amúgy akármilyen vastagon rakod, a hűtő akkor is kiszorítja a fölösleget, amikor ráfogatod.
És ha sok, akkor meg tiszta sz@r lesz a proci környéke...
Minél egyenletesebben, és minél vékonyabban kell felvinni, a gyártók a hűtők talpára általában 0.1-0.2mm vastag réteget tesznek.[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
No!
Hogy kaphatnék én értelmes hőmérséklet visszajelzést?
A procim FX-4100 (TC off, 4GHz/mag), a lapom M5A78L LE, a bios a legfrissebb 2012-es kiadás, asszem 9.04
A ház szellős (Aerocool Strike-X / felül 14-es Aerocool, alul-hátul-elöl összesen 4db AC F12)
A procihűtőm AC Freezer 13 Pro, filmrétegnyi ezüstpasztával a seggén.
De bármit csinálok, ezt kapom csak, CoreTemp-pel mérve.És ugyanaz a majdnem legújabb AIDA-val is...
Tipp?
Szerk.: Szerintem kerek egy huszassal lejjebb van minden, mint kéne nem?
[ Szerkesztve ]
-
MorphBCS
tag
AIDA64 v2.20.1849 Beta Ez most a legújabb közvetlen a gyártó honlapjáról, és nem komálja ez sem, ugyanazok a hőfokok...
Elviszem cimbihez, hátha nála jó, ha nem akkor cserebere gariban, mert így ha melegszik is, akkor sem kapcsol rá a venti...
Nem mintha nagyon kellene, mert 15 perc max. terhelés után is jéghidegek a bordák, és a hőcsövek rajta...
-
MorphBCS
tag
Hohhó!
Megnéztem az AOD-ben, tök ugyanazokat az értékeket hozza, mint a többi.
Viszont Restart---->BIOS---->És ott:
CPU: 32°C
MB: 27°CHa már ott voltam gyors lekaptam a procit 1.30V-ra, és szereti ezt is 4GHz-n Meg kell dicsérjem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest