Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz Askformore #70667 üzenetére
Kinek mi a mindennapi használat..
Az a baj az IBT-vel hogy ahogy látom sokaknak az a cél hogy az lefusson , és akkor stabil. Én személy szerint azt mondom hogy ugy tekints rá mint egy biztos pont vagy állomás affelé hogy stabil -e a rendszer. Emellé venném a prime-okat (nálam favorit! Ha egy óra alatt hibát dob vagy freeze akkor pár óra játék után könyvelhetö az offolás.... tapasztalatból mondom volt olyan tesztem hogy kész a 10körös IBT-m de a mondjuk 40. percben már hibát dobott a prime , "lesz@rtam" vittem gamere a vasat és pár óra mulva befigyelt a freeze... idegesítő tud lenni, elhiheted )
Az R15öt , OCCT-t is érdemes ellenőrzésképp futtatni, ha ezek lefutnak az már jó jel , DE hangsúlyozom hogy az is benne lehet még a pakliba hogy egy sima flash video megakasztja.
Ne érts félre nem azt mondom hogy neked vagy bárkinek hogy nem stabil ha "csak" az IBT lefut, mert lehet hogy az, csak van aki többször szereti tesztelni, biztos ami biztos ezért írtam kinek mit jelent a mindennapi használat , ha pl munka száll el miatta az nem legjobb még egy game freeze ehhez képest elviselhető , de nálam kb "tragédia" már az is
Többek közt ezért sem hajtom még 4,8on , pedig van kész 10körös Very Highos IBT-m , de a prime freezel a 40-45. perc környékén , és ez volt a példa amit felljebb írtam hogy azt hittem ettől még game stabil de nem.. -
madexx
tag
válasz Askformore #70667 üzenetére
En is jatszom, szoval akkor win10 lesz Koszi
U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest