- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Hencso #70179 üzenetére
Hát nem tudom... de ez egy aio víz mit nehéz ezen szerelni?!
Pár csavar oszt jónapot, majd hogy nem plug&play. Kb ott a leírása is de ehhez még az se kell könyörgöm.
Mit takar az az 1 év szenvedés? Miért huztad addig? Ami nem jo vagy nem megy, nem kell eroltetni ha meg garis ki kell cseréltetni. Az se mindegy hogy van a házban, De olyan hozzászolasokat is olvastam hogy pl kérdés a venti felrakása is már a radira meg hogy melyik csatira kell bekötni stb stb... (ez nem rád vonatkozik persze) , innentöl kezdve nem vagyok meglepodve milyen user error-os vélemények születnek.
Amugy a Kompakt vizes topikban is pörög ez a hűtő, ajánlgatják ezerrel /240-est/ és rajtad kivül még egy emberke írta h hangos neki a pumpa ....na puff de az is szubjektív szval ehhez arányaiban megnézve mennyu a pozitiv hsz akkor szerintem nincs miröl beszélni. Ha hibás volt vagy valami már az elején ki kellet volna cseréltetni, nem pedig 1 évig "szenvedni" vele aztán meg elmondani egy valszeg már gyártási hibás termékröl hogy "kalap kaki"...
Csak összehasonlításképp ott vannak feltöltött képeim.. pár oldallal hátrébb
8370 4,92GHz 24/7 IBT alatt 64 max...
8350 4,8GHZ IBT alatt 53C max ... játékok alatt meg 47-49fok , hát jo szar eredmények tényleg XDEz csak egy 120as eredménye
és te ennek a 240-es testvéréről mondod hogy "kalap kaki"?!
No offense csak na
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest