- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
djyuri #70119 üzenetére
Áh, valóban, én később csatlakoztam a beszélgetésbe, és az valahogy kimaradt. De akkor vedd úgy hogy finoman megkértelek az adatlapod aktualizálására.
"Annyira friss még a cucc,hogy nem foglalkoztam ezzel. A sabertooth-ot nyár óta használom."
Aha, értem?!(#70132) djyuri : Nana, ez diszkrimináció, "meleg" házaspár is lakhat ott, arra nem gondoltál?
-
djyuri
őstag
válasz
djyuri #70119 üzenetére
Ok.
Ez nem adott előrelépést. Bios újratétel és másik verzió se oldotta meg a negatív feszelést. Ez csak felfelé viszi a feszt. Én átvittem sárgába is,de akkor már 1,545V feszültség volt a magon. Ezt inkább hagyjuk is,mert ilyen egyszerű módszerrel inkább nem nyírnám kiA digi+ beállításokkal még mindig a gyári értékekkel vagyok a leghűvösebb. Amit átmásoltam beállításokat Tőled azzal konkrétan két ciklust se vitt végig high módban az itel burn testV2,mert lekapcsolt a gép. 74 fokot láttam utolsó képként mielőtt eltünt volna a kép. Szóval ez így f*ck.
Vegyem vissza 4,4Ghz-re?
Komolyan? Azt az így is gyarta teljesítmény előrelépést is még fokozzam lefelé? Akkor ez a proci így döglik meg ahogy van. Fx8-as szériát kellett volna vennem. Itt buktam el a dolgot.
Meg talán,hogy még mindig ragaszkodok a revodrive-hoz,amit csak az asus kezel optimálisan (hogy verné....abba. az asus)Ma off leszek, neharagudjatok. Megyek division,rainbow6-ezni unokatesómmal
Kellemes napot
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Ryzen 5 3500X
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest