Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
Persze, hogy óvatosan még a végén kiborul a söröm :].. írtam is ezeket a leakeket erősen fenntartásokkal kezelem én is. Aztán ah mégis valami hasonlóra számíthatunk akkor szerintem panaszra nem lesz okunk bár az árazásról még mindig semmi pletya se semmi :/ az még arcon vághat minket esetleg
.Nekem amúgy semmi gondom nincs se a kékekkel se a zöldekkel egyértelmű hogy erősebb mindkettő a pirosnál csak nekem nem minden, hogy mennyiért
illetve totál egyszerűen maga az AMD nekem szimpatikusabb mint a másik két cég.. 
VGA fronton épp ezért nem értettem az elégedetlenkedőket hogy mennyire nem lett nagy durranás a 480.. hmm hát ahhoz képest amit váltott 380/x látványos a fejlődés és én mindig ezt nézem nem azt, hogy nem nyomta le az ezernyócvanat ezé szar...
Ha CPU téren is tudnak egy ekkora javulást hozni fogyasztásban és teljesítményben az előző szériához képest akkor egy kurva szavam nem lesz és megyek vásárolni nagy vigyorral az arcomon 
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Ha CPU téren is tudnak egy ekkora javulást hozni fogyasztásban és teljesítményben az előző szériához képest akkor egy kurva szavam nem lesz és megyek vásárolni nagy vigyorral az arcomon