Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ombre85

tag

válasz ViZion #63575 üzenetére

Nincs semmi gond, játszok is órákat vele, 55 fokig megy GTAV alatt és teljesen stabil.
    Van itthon egy Kühler 920-as kompakt víz, majd megnézem azzal is, de azt is azért váltottam, mert nagyon fűtött. Lehet, hogy ez a kocka ilyen?
    A ventik a gyári házventik (20+14+elöl 2x12), a házon lehet szabályozni, teszt alatt mindig maximumra állítom őket. A Noctuán is a gyárik vannak 900-ra leszabályozva.

(#63576) mackosajt: egy lapos X-et szoktam rajzolni a procira. Általában egész jól beteríti, ritkán le is nyom egy kicsit oldalt.

(#63577) pipo112: Igen, ahogy a leírásában is van, ütközésig húztam mindent. Másodjára jóval körültekintőbben raktam össze, de nem hozott eredményt. Kicsit mintha lógna a borda, de ez gondolom sajátosság a súlya miatt.
    Lehúztam a ventiket egy tesztre (a kép is akkor készült :) ), és úgy hagytam 4 szálat terhelve felmenni 67-ig. Így egész lassan emelkedett, jól át tudott melegedni a teteje is. 2 perc után el is érte a 67-et, a hűtő tetejét már épphogy csak meg tudtam fogni, olyan meleg lett. Ezek szerint a csövek rendben vannak?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés