- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
ViZion #63575 üzenetére
Nincs semmi gond, játszok is órákat vele, 55 fokig megy GTAV alatt és teljesen stabil.
Van itthon egy Kühler 920-as kompakt víz, majd megnézem azzal is, de azt is azért váltottam, mert nagyon fűtött. Lehet, hogy ez a kocka ilyen?
A ventik a gyári házventik (20+14+elöl 2x12), a házon lehet szabályozni, teszt alatt mindig maximumra állítom őket. A Noctuán is a gyárik vannak 900-ra leszabályozva.(#63576) mackosajt: egy lapos X-et szoktam rajzolni a procira. Általában egész jól beteríti, ritkán le is nyom egy kicsit oldalt.
(#63577) pipo112: Igen, ahogy a leírásában is van, ütközésig húztam mindent. Másodjára jóval körültekintőbben raktam össze, de nem hozott eredményt. Kicsit mintha lógna a borda, de ez gondolom sajátosság a súlya miatt.
Lehúztam a ventiket egy tesztre (a kép is akkor készült), és úgy hagytam 4 szálat terhelve felmenni 67-ig. Így egész lassan emelkedett, jól át tudott melegedni a teteje is. 2 perc után el is érte a 67-et, a hűtő tetejét már épphogy csak meg tudtam fogni, olyan meleg lett. Ezek szerint a csövek rendben vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest