- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
de ahogy néztem ezt a játékot nem mellékesen elég jól is van optimalizálva ,de ami nincsen jól azzal sajna a 2 mag elég kevéske.Nekem mondjuk gta 4 a nagy favoritom és hát oda 2 mag elég kevéske próbáltam én is és voltak bajok,nem naon ment röccenőmentesen.
Nem mondom azt ,hogy nem lehetséges esetleg ezzel a procival karistolni,de miután a phll x4 em sem hajtott ki normálisan 1 6870 et és abban 4 fizikai mag van.
Nem vagyok meggyőzhetetlen de józan ésszel gondolva ezzel a proccal szntem 1 6950 est már elég nehezen lehetne fullon kihajtani
Na elég volt az off ból mert asszem ez az fx topik,ugyhogy nem 2 magos intel csodákról kell beszélnünk
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest