- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Ez attól függ.. A 6100am előtt volt egy C2d E8400 3.6 on járatva.. Imádtam de a kedvenc játékom (UT3 engines) akadozott rajta, minimum fpsek leestek a fenébe és 100%on ki volt hajtva mind a 2 mag.. No a 6 magos Fx en olyan szépen eloszlik a magokon hogy öröm nézni.. Alapon van(3300mhz), de ilyen 80% fölé nem megy a játékban..
Apropo B2Steppinges a CPUM-.. MIt jelent az E és a C0 meg ezek? Gondolom a fejlettsége.. De ha pl ugy teljesitmányben stb tökéletesen meg vagyok elégedve vele, huzni is lehet, akkor a stepping váltás mit eredményezhet? Miben más miben jobb?
Remélem nem kérdeztem nagy baromságot mert ehhez a részéhez már nem értek..Sőt.. Ez az FX huzás is elég rejtély még nekem.. a fix szorzós E8400 után nem tudom hogy mit érek el vele ha pl a szorzót emelem, de a mHz et csökkentem.. Mert ugye az FSB / memória sebesség összekapcsolódik ilyenkor..
-
AMD!4ever
őstag
Hát amit az Ivy Bridge egy bemutatóján mutatott azintel egy kicsit nevetséges volt(valódi render helyett video,és az ember eljátszotta hogy játszik vele,de még az is szaggatt
),ellenben a trinity játszol+filmetnézel+konvertálsz egy gépen egyszerre az meggyözö volt.
Fx: Modulonként 2 integer számitó egység,ezért 4.ill 6magos.vagy 8(2-3(4) modul)
Igazábol ök most nativból oldották meg a intel Ht megoldását. -
törölt tag
Ebből az elvből kiindulva akkor sosem veszek hardvert, hisz 3 év múlva mindegyik olcsóbb lesz mint most...
Van akinek ez a hobbi, nem dohányzik (havi 12.000 Ft), nem jár szórakozóhelyekre (havi 15.000 Ft) és inkább processzort (1x 55.000 Ft) vesz. Nem hiszem hogy mondjuk a cigi jobb "befektetés" lenne mint egy proci...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest